Ionuţ Apostu, vicecampion de tineret

Ionuţ Apostu, vicecampion de tineret
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

ATLETISM. Sportivul tecucean Ionuţ Apostu (C.S.Universitatea Galați) şi-a confirmat ascensiunea de formă şi a devenit vicecampion naţional de tineret la aruncarea greutăţii (Open). În concursul desfăşurat la Bucureşti, etapă finală a campionatului naţional de sală, sportivul antrenat de Irinel Coman a reuşit o aruncare de 16,48 metri, mai mult cu 21 cm faţă de rezultatul cu care a ocupat locul 3 la "universitarele" de acum o săptămână, de la Bacău.

"A fost un concurs dificil. Deşi nu am avut un reultat impresionant, mă bucur pentru medalia de argint obţinută la categoria tineret. Pentru sezonul de aer liber, mi-am propus să muncesc foarte mult, să ajung la o aruncare cât mai bună, pentru a putea câştiga medalia de aur la tineret, în cadrul finalei din vară.

În acelaşi concurs, Cristi Boboc (CSS Galaţi) s-a clasat pe locul doi în proba de triplusalt, cu o săritură de 16,37 m.

HOCHEI. A opta ediţie a Memorialului "Stelian Rusu" la hochei pe gheaţă a adunat la start 12 echipe de copii Under 8 şi Under 10. Alături de gălăţenii de la Dunărea, în concurs au mai fost brăilenii, antrenaţi de Cătălin Geru, şi echipe din Braşov şi Bucureşti (Steaua şi Triumf).

Citit 872 ori Ultima modificare Luni, 05 Februarie 2018 20:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.