Mămăligić

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* În loc să dăm din coate pentru a ajunge şi noi acolo, sus, noi am dat cu cotul şi am ieşit mai repede din meci – este vorba despre Cristi Chivu.

* În loc să jucăm sârba la ei în bătătură şi să-i scoatem de pe orbita calificării (măcar ne-am fi răcorit şi noi de frustrarea că iarăşi rămânem acasă!), noi am ales dansul din clubul de noapte – este cazul lui Adrian Mutu şi Adrian Cristea.

* În locul şuturilor la poarta Serbiei, noi ne-am uitat la şuturile domnişoarelor care ne-au ţinut de urât în nopţile premergătoare partidei de la Belgrad – tot Mutu şi Cristea sunt responsabili.

* În loc să blocăm flancurile pentru a evita centrările pentru „cămiloiul” Zigici, noi ne-am adus aminte că nu mai avem pentru ce juca. Punctele contau numai pentru adversar – vezi situaţia lui Maftei, Raţ etc.

* În loc să luăm faţa atacanţilor adverşi, toţi plini de fibră fotbalistică, noi l-am mascat bine de tot pe Coman – aici răspund Rădoi, Chivu şi Goian.

* În loc să demonstrăm că acel penalti de la Timişoara n-a fost o întâmplare şi că suntem profesionişti sută la sută (măcar îi închideam gura lui Marian Iancu), noi am alergat doar „doi pe patru” – despre Marica e vorba.

* În loc să-l ţinem pe Mutu pe bancă (Cristea oricum n-avea ce căuta în primul unsprezece) pentru a nu ştiu câta escapadă din cariera lui plină de alb şi roz, noi l-am trimis pe teren ca să ne încurce mai mult – da, Răzvan Lucescu a greşit aici!

* În loc să producem juniori şi tineret care mâine-poimâine să le ia faţa şi mai puţin fiţele lui Mutu şi Chivu, noi ne facem de râsul curcilor în Letonia (1-5 la U21) şi cu Scoţia (0-3 la U19).

* În loc să ne mai gândim la un mandat şi să enervăm opinia publică printr-o atitudine de atotştiutori, mai bine ne-am fi dat demisia de mult.

Să vină alţii care ştiu, şi care vor cu adevărat, să facă treabă – la Mircea Sandu şi Mitică Dragomir mă refer.

* După episodul de sâmbătă seară, suntem cu toţii nişte Mămăligić – şi presa care le cântă în strună lui alde Becali şi Borcea, dar mai ales cei din FRF şi LPF.

Citit 784 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.