Printre cei mai buni la Europeanul de kyokushin

Printre cei mai buni la Europeanul de kyokushin
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Sportivii clubului Triumf Dojo Galati, antrenaţi de Ana-Cristina Stase şi Adrian Stase, au avut rezultate excelente la Campionatul European Open de karate kyokushin, care a avut loc la Sibiu, obţinând opt medalii.

La aceasta competitie au participat peste 300 de karateka din Bucureşti, Braşov, Bacău, Giurgiu, Galaţi, Tulcea, Buzău, Târgu Jiu, Cluj-Napoca, Alba Iulia şi Sibiu, precum şi din ţările membre ale "United Traditional Kyokushinkai Federation" (federatia internationala de profil): Elveţia, Ungaria, Grecia, Republica Moldova, Slovacia, Serbia şi Israel. În paralel, a avut loc şi a doua ediţie a "Kyokushin League Tournament".

Triumf Dojo Galati a participat cu trei sportive, toate întorcându-se acasă medaliate. Micuţa Sara Balaban (7 ani, 30 kg) s-a încăpăţînat să lupte cu adversare mult mai voinice (chiar şi 12 kg mai mult), iar ambiţia i-a fost răsplătită cu locul 1 la kata şi locul 2 la kumite. Crina-Bianca Stase (categoria de vârstă 10-11 ani) a ocupat primul loc la kata la CE şi locul 2 în Ligă, iar la kumite a fost cea mai bună în ambele competiţii. La kata, Florentina Vlad (categoria de vârstă 16-17 ani) a ocupat locul 4 atât la CE, cât şi în Ligă, iar la kumite a devenit vicecampioană europeană şi a fost câştigătoare în Ligă.

Citit 2038 ori Ultima modificare Marți, 17 Iulie 2018 18:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.