Volei. CSU Belor, a treia înfrângere din campionat

Volei. CSU Belor, a treia înfrângere din campionat
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Voleibalistele de la CSU Belor Galaţi au pierdut, scor 0-3 (18-25, 19-25, 12-25), meciul cu formația Știința Bacău, disputat miercuri seară, la Galați. Partida, contând pentru etapa a patra din cadrul Diviziei A1, a fost a treia înfrângere la zero pentru jucătoarele antrenate de Ileana Berdilă.

Chiar dacă au avut un început de meci încrezător, cu un prim set în care au și condus, gălățencele s-au văzut nevoite să își recunoască lipsa de experiență.

Căpitanul echipei gălățene, Anamaria Berdilă, consideră să jocul de miercuri s-a îmbunătățit comparativ cu primele două dispute, în fața formațiilor Alba Blaj și CSM Târgoviște. "A fost o îmbunătățire din punct de vedere tehnico-tactic, dar sunt foarte dezamăgită de atitudinea noastră ca echipă. Cred că puteam aborda altfel acest meci, pe care îl puteam câștiga. Am ratat o șansă foarte importantă să luăm trei puncte, să demobilizăm această echipă și să ne ofere nouă încrederea necesară să mergem mai departe", a spus Anamaria Berdilă. Cea mai mare nemulțumire a căpitanului a fost cea legată de atitudinea din teren și că vrea să vadă o schimbare. "E vorba de noi ca jucătoare, să conștientizăm că am venit aici să jucăm, să ne ajutăm, să formăm o echipă competitivă. Chiar dacă nu se retrogradează, nu este normal să abordăm așa. Eu vreau să cred că primele meciuri au reprezentat o bună verificare pentru noi, să vedem pe unde ne situăm. Cred că ne-au oferit un indiciu clar. Mai avem foarte mult de muncă, de schimbat. Comparativ cu Blajul, care este o echipă extraordinar de bună, cu Târgoviște, ușor sub Blaj, Bacăul nu era o echipă imposibilă, era una de învins. În următoarele meciuri, nu plec cu ideea de a lua puncte, ci de a obţine victoria. În postura de căpitan, din acest moment, eu nu mai accept înfrângerea. Avem meciuri abordabile", a completat jucătoarea gălățeană.

În primele două etape, CSU Belor a pierdut, tot cu 3-0, meciurile disputate cu Alba Blaj, în deplasare, şi CSM Târgovişte, pe teren propriu. În etapa a treia, gălăţencele au avut etapă liberă, ca urmare a excluderii din campionat a formaţiei Penicilina Iaşi. În clasament, CSU Belor ocupă locul 9, cu zero puncte.

În etapa următoare, CSU Belor va juca mâine (ora 18.30), în deplasare, cu CSM Lugoj.

Citit 750 ori Ultima modificare Joi, 15 Noiembrie 2018 17:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.