BASCHET MASCULIN | Ultimele jocuri din 2018

BASCHET MASCULIN | Ultimele jocuri din 2018
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

UPDATE | CSM Phoenix CSU a câștigat, scor 77-57, cu CN "Aurel Vlaicu" București, astăzi, 21 decembrie 2018, în etapa a 15-a a Ligii Naționale de Baschet.


Echipa de baschet masculin CSM Phoenix CSU va încheia anul cu un meci pe teren propriu, duminică (ora 16.00), cu Agronomia București, în cadrul etapei a 14-a din Liga Națională (LN), grupa valorică C. Până atunci, astăzi (ora 17.00), în deplasare, gălățenii vor juca partida programată inițial pentru 29 decembrie, cu formația CN "Aurel Vlaicu" București. În tur, CSM Phoenix a câștigat categoric cele două partide, 93-48 cu Agronomia și 99-49 cu "Vlaicu".

Gălățenii antrenați de muntenegreanul Dragan Radovici abordează aceste jocuri din postura de lider, cu 12 victorii consecutive, singura înfrângere fiind în prima etapă, în disputa cu CSM Tg. Mureș, când lotul abia se forma. Unul dintre cei mai noi jucători veniți la Galați, Vladimir Djordjevici, este încrezător în succesul echipei sale. "Dacă vom juca tot așa până la finalul campionatului, avem șanse să rămânem pe primul loc. Nu spun că suntem cei mai buni, dar jucăm bine și cred că rezultatele se văd. Luăm meci cu meci și cred că este posibil să ajungem în play-off", a declarat pivotul gălățean.

Cu un lot competitiv, CSM Phoenix CSU are ca obiectiv calificarea în play-off, însă până atunci mai are de trecut un hop, în faza secundă a campionatului, unde va juca alături de echipele aflate pe locurile 7 și 8 în prima grupă valorică, respectiv cele de pe locurile 1-3 din cea de-a doua grupă. "Mureșul ar fi fost singura echipă care să ne pună probleme la promovare. Niciun meci nu trebuie abordat ca fiind câștigat, e greu să apărăm ce am câștigat până acum. Trebuie să fim concentrați și să ne facem treaba pentru a putea visa la play-off. Știm ce adversari găsim în faza următoare. Am jucat un amical cu Constanța (n.r. - echipă ce evoluează în a doua grupă valorică), pe care l-am câștigat la o diferență destul de mare", a spus Radu Voinescu, jucător al CSM Phoenix.

După aceste două jocuri, va fi o mică pauză competiţională, campionatul urmând să fie reluat pe 5 ianuarie 2019, când CSM Phoenix CSU va juca, pe teren propriu, cu CSM Focșani.

Citit 1016 ori Ultima modificare Vineri, 21 Decembrie 2018 21:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.