Cine pleacă de la Oţelul?

Cine pleacă de la Oţelul?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Jelev, Kolev, Tănasă, David şi Stancu sunt primii jucători care părăsesc vestiarul gălăţenilor în pauza de iarnă * Le-ar putea urma Siminici, Golocevac, N’Kongue, Nikolici şi Matei * „Trebuie să primenim lotul pentru retur”, este obiectivul principal al antrenorului Dorinel Munteanu *

Lot stufos, posturi descoperite

Pentru că mai sunt două săptămâni şi ceva până la începutul sărbătorilor de iarnă, conducătorii Oţelului îi pregătesc scrisori lui Moş Crăciun în care solicită un buget îndestulător pentru 2010, jucători noi -care să intre direct în primul „unsprezece” al lui Dorinel Munteanu, dar şi oferte pentru indezirabilii din vestiar.

„Trebuie să ne primenim lotul la iarnă şi admit că am mare nevoie de jucători pe unele posturi. Nu vorbesc acum pe marginea acestui subiect, aştept să se încheie turul de campionat”, afirmă tehnicianul formaţiei gălăţene de Liga I.

Dorinel a admis în câteva rânduri că lotul aflat la dispoziţia sa este cam stufos: „Nu poţi lucra cu 30 de oameni la antrenamente, trebuie să mai triem.”

Bulgarii, oferte sau suspendare

Şi Marius Stan, directorul general al „oţelarilor”, a vorbit despre remodelarea vestiarului roş-alb-albastru. „Orice meci ne oferă informaţiile necesare despre jucători, informaţii care ne vor ajuta în pauza dintre tur şi retur pentru a reaşeza lotul de jucători”, a spus şeful clubului local de Liga I.

Cine pleacă? Iată întrebarea care-i chinuieşte pe unii dintre elevii lui Munteanu, dar şi pe cei mai apropiaţi suporteri ai echipei. Pe lista oficialilor gălăţeni s-ar afla cel puţin zece sportivi, iar primii sunt bulgarii Jivko Jelev şi Stoian Kolev, ei refuzând de ceva vreme să se mai prezinte la antrenamente din cauza neplăţii drepturilor financiare.

„Ori pleacă amândoi, dacă va veni vreo ofertă pe numele lor, ori vor fi suspendaţi până la vară”, precizează Marius Stan.  

Minute puţine, şanse puţine

Alţi trei indivizi care şi-au depus memorii pentru a deveni liberi de contract au rupt-o definitiv cu prima echipă. Marian Tănasă, Daniel David şi, mai vechea problemă a Oţelului, Romeo Stancu vor părăsi şi ei corabia în această iarnă, însă între timp trebuie rezolvat şi litigiul financiar dintre părţi.

Trimis de mai multe ori la „satelit” pe motiv de indisciplină, nici Marius Matei nu pare să mai aibă viitor la formaţia care-l adoptase în vară pentru 50.000 de euro.

De asemenea, cei care au bifat puţine minute în acest tur de campionat (şi nu din cauza suspendărilor sau a accidentărilor) vor fi redirecţionaţi spre alte zări. Corespund acestui principiu Gabriel Siminici, Njegos Golocevac, Christian N’Kongue şi Stevo Nikolici.

Explicaţie foto: Jelev şi Tănasă (ambii, în prim-plan) sunt doar doi dintre oamenii de care Oţelul se va dispensa în această iarnă

Citit 1370 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.