CSU Metal, la Şendreni?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Fără să beneficieze de mediatizarea excesivă a echipelor de fotbal, CSU Metal Galaţi joacă al doilea an la rând în grupele Ligii Campionilor la volei feminin. A, nu, nu la Galaţi!

Anul trecut a făcut-o la Bucureşti, acum trebuie să se simtă gazdă la Buzău şi, după calculele mele, în 2010 ar trebui să se apropie şi mai mult de casă.

Cum Galaţiul nu cred că va ridica vreo sală în următorul cincinal, poate că fetele de la Metal ar putea să joace la Şendreni, unde de curând a apărut o sală. Nu e de competiţie europeană, dar e nouă, e o apariţie!    

* Cine credea că vom fi îngropaţi de politică până de Crăciun, iată, se înşală! Avem handbal feminin de cel mai înalt nivel de la Cupa Mondială din China şi, după atâtea scandaluri în toate disciplinele, poate ne vom alege cu o medalie de aur. Lăsaţi renumărarea voturilor nule şi strigaţi „Hai România”!

* Se vorbeşte, de câteva zile, despre pumnul lui Adrian Mutu. Fotbalistul l-ar fi „compostat” pe un cetăţean libanez la o petrecere a Clubului Fiorentina.

„Duhnea a băutură, m-a înjurat, m-a scuipat. Ce era să fac? Am ripostat!”, se apără fotbalistul pe care selecţionerul Răzvan Lucescu zice că nu-l va mai convoca la naţională.

Într-o ţară în care puţini sunt bărbaţii care ştiu să dea bine cu pumnul – vezi cazul lui Adrian Diaconu, răpus sâmbătă dimineaţă de un individ care a luptat cu un umăr dislocat! – Mutu nu merită pus la colţ.

Mai ales dacă povestea sa este reală şi nu s-a apucat el să-l scuture de praf pe libanez!

* Toată săptămâna recent încheiată a fost asediată de ştirea cu fotbalistul echipei Steaua care a petrecut în nu-mi-pasă-care-club-de-noapte alături de prietena sa, îngurgitând nişte sticle de vin (de la trei în sus).

M-a scârbit talentul întregii mass-media de a prelua sintagma „bombă sexy” atribuită de patronul clubului bucureştean, Gigi Becali, femininei din imediata apropiere a sportivului.

Devenise săraca fată „most wanted”-ul naţional, când de fapt ea este departe de proporţiile clasice ale unui top-model. N-aş vrea să par mitocan, însă celulita în exces nu se pupă cu eticheta de dinamită sexy. Niciodată!

Citit 773 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.