Hocheiștii echipei gălățene se mențin în graficul pentru primul loc

Hocheiștii echipei gălățene se mențin în graficul pentru primul loc
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Echipa de hochei CSM „Dunărea” Galaţi şi-a mărit şansele de a termina sezonul regulat al Campionatului Naţional pe primul loc, în urma victoriei de miercuri seară scor 6-3, din partida jucată în deplasare cu ACSH Gheorgheni.

Hocheiştii echipei gălăţene au început meciul excelent şi în minutul 7 conduceau cu 3-0, prin golurile reuşite de Zagidulin, Neznamov şi Baskov. S-a ajuns la scorul de 0-3 în prima pauză, dar probabil a apărut relaxarea dictată de subconştient şi s-a ajuns la emoţiile diferenţei minime, scor 2-3. Reacţia echipei gălăţene a fost una promptă, Neznamov şi Mărcuş au dus scorul la 2-5 iar de acolo grijile au dispărut. Această victorie a fost reuşită în condiţiile unei absenţe majore din linia a doua gălăţeană, cea a lui Kiricenko, care se resimte după o accidentare la umărul drept!

CSM „Dunărea” mai are de jucat încă două partide la Gheorgheni, vineri şi sâmbătă (ultima iniţial era programată duminică), iar apoi vor urma două jocuri cu SC Miercurea Ciuc, unul pe teren propriu, din care formaţia gălăţeană are nevoie de încă opt puncte pentru a încheia sezonul regulat pe primul loc

Citit 1496 ori Ultima modificare Joi, 21 Martie 2019 00:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.