Volei. Arcada, victorie de două puncte

Volei. Arcada, victorie de două puncte

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Update. Arcada a câștigat cu scorul de 3-2. 


Voleibaliştii de la CSM Arcada Galaţi întră în ultima parte a luptei pentru titlul de campioană, primul din cele patru meciuri rămase până la final fiind programat astăzi, pe teren propriu, cu incomoda formaţie Dinamo Bucureşti.

Echipa gălăţeană a umplut în acest an şiştarul cu lapte, iar acum trebuie să aibă grijă doar să nu dea în el cu piciorul, să nu verse toată truda admirabilă de până acum. S-a pornit în retur cu nouă puncte mai puţin faţă de contracandidatele din Zalău şi Craiova, a recuperat acest ecart uriaş şi chiar a luat avans, înaintea ultimelor patru etape din grupa locurilor 1-6, având trei puncte peste sălăjeni şi cinci lungimi înaintea oltenilor.
Primul hop din cele patru rămase îl reprezintă partida de astăzi cu Dinamo Bucureşti, care are un lot mult peste locul cinci ocupat acum în clasament. De altfel, cei de la Dinamo sunt singurii care în acest an au învins formaţia gălăţeană, în turul acestei faze finale a Diviziei A1, cu 3-2 la Bucureşti de la 2-0 pentru Arcada. Cum şi în runda trecută Dinamo a învins o altă pretendentă la titlul de campioană, 3-0 la Bucureşti cu SCMU Craiova, este clar că meciul de astăzi nu este deloc unul facil pentru voleibaliştii din Galaţi.
Sergiu Stancu, antrenorul principal al echipei gălăţene, îşi doreşte sprijin de la public pentru a se mai face un pas mare spre primul titlul de campioană. “Echipa noastră mereu a fost mai puternică având alături suporterii gălăţeni şi fac un apel la aceştia să ne fie alături şi de această dată, mai ales că ne aşteptă un meci greu. Întâlnim un adversar bun, Dinamo vine după o victorie de senzaţie, 3-0 cu cei din Craiova, rezultat care ne-a avantajat, iar acum trebuie să fim foarte atenţi pentru a nu o păţi şi noi. Pentru a deveni campioni nu mai avem voie să face vreun pas greşit”, a declarat Sergiu Stancu.
Totodată, Mirel Zaharescu, managerul clubului, ne-a spus că “s-a lucrat bine în această săptămână la antrenamente, întregul lot este apt de joc şi rămâne ca meciul să fie tratat cu toată seriozitate, pentru că doar aşa putem lua toate cele trei puncte care să ne menţină în fruntea clasamentului”.
Întâlnirea de astăzi, CSM Arcada Galaţi – Dinamo Bucureşti, va avea loc la Sala Sporturilro “Dunărea”, cu începere de la ora 18,00.
Tot în această etapă va avea loc şi derbiul dintre celelalte două pretendente la titlu, SCMU Craiova și VM Zalău, care joacă duminică, tot de la ora 18,00.

Citit 1403 ori Ultima modificare Sâmbătă, 20 Aprilie 2019 21:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.