FUTSAL | United, meci fără miză în deplasare
Foto: Sonia Baciu

FUTSAL | United, meci fără miză în deplasare
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Vicecampionii de la United Galați vor juca, astăzi, de la ora 13,00, în deplasare, cu Autobergamo Deva, în meciul contând pentru ultima etapă din play-off-ul Ligii I de futsal. Gălățenii abordează jocul de pe prima poziție a grupei semifinale B, cu 12 puncte, în timp ce adversarii sunt pe locul secund, cu 5 puncte. În tur, United s-a impus cu scorul de 2-1, după o partidă intens disputată, în care devenii au deschis scorul, ca apoi gălățenii, conduși, atât din teren, cât și de pe banca tehnică, de Florin Ignat să facă un pas uriaș spe finală.

Și în grupa semifinală A se va juca astăzi ultimul meci. De la 13,15, Imperial Wet Miercurea Ciuc (locul 1 în serie, cu 12 puncte) va întâlni, pe teren propriu, formația Informatica Timișoara, grupare care nu mai seamănă deloc cu o campioană en-titre, în acest play-off fiind învinsă în toate meciurile disputate.

Astfel, indiferent de rezultatele de astăzi, lucrurile sunt clare în ceea ce privește finala acestui campionat. United Galați, locul 2 în sezonul regulat, se va duela cu Imperial Wet (locul 1), echipă care se află la al doilea an de prezență în prima ligă. De precizat că United a avut cele mai bune rezultate pe teren în acest sezon, dar a fost penalizată de FRF cu trei puncte, în urma unui conflict cu Informatica Timișoara.

Citit 1245 ori Ultima modificare Vineri, 03 Mai 2019 03:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.