CS Universitatea, victorie la limită în barajul de promovare (FOTO)
Foto: Sonia Baciu

CS Universitatea, victorie la limită în barajul de promovare (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Echipa campioană a Ligii a IV-a, CS Universitatea ”Dunărea de Jos” a câștigat, scor 2-1 (2-0), în fața formației Team Săgeata Buzău, în manșa tur a barajului de promovare, disputat sâmbătă seară, pe Stadionul ”Oțelul”.

Prima repriză a fost intensă, cu scor deschis încă din minutul 10, de Tuiu, dar și cu mai ocazii de desprindere, ratate de Grigoraș, Frunză și Lovin. În minutul 19, gălățenii au beneficiat de un penalty, pentru o fază în care mingea șutată de Lovin a fost respinsă cu mâna de un buzoian. Grigoraș, căpitanul echipei și golgheterul campionatului, a marcat pentru 2-0, ca apoi să urmeze o altă serie de ocazii nefructificate.

În minutul 40, oaspeții au rămas în inferioritate, după ce Stancu a fost eliminat pentru cumul de cartonașe galbene, iar în ultimele minute ale reprizei, buzoienii au avut și prima acțiune asupra porții apărate de Olaru, prin Butiseacă.

Repriza secundă, deși a fost dezechilibrată din punct de vedere al numărului de jucători, a avut parte de multe ocazii de gol, ratate de gălățeni, iar una din rarele situații de gol ale buzoienilor s-a realizat în prelungiri, în minutul 92, când Olaru a degajat mingea în adversar, iar Cristea a reușit să înscrie un gol care aduce suspans în ceea ce privește returul barajului.

CS Universitatea ”Dunărea de Jos” a început meciul cu formula: Olaru-Stancu, Morogan, Moise, Hilohi, Țuiu, Lovin, Frunză, Izvoranu, Perju, Grigoraș. Au mai jucat: Mohorîță, Chiciuc, Ciurea, Blănaru. Antrenori: Cătălin Savu și Gheorghiță Popa. 

Meciul retur va avea loc sâmbăta viitoare, pe terenul echipei buzoiene.

Citit 3063 ori Ultima modificare Duminică, 16 Iunie 2019 00:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.