Ploaie de jucării la Sala ”Dunărea”
Foto: Sonia Baciu

Ploaie de jucării la Sala ”Dunărea”
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Baschetbaliștii de la CS Municipal Galaţi vor juca pe teren propriu, astăzi, de la ora 19,00, cu liderul Grupei B din Liga Naţională, CSO Voluntari, într-un meci contând pentru etapa a noua a Ligii Naționale. În tur, ilfovenii s-au impus cu scorul de 94-85.

Meciul va fi unul important, atât pentru campionat, cât și pentru spectatori, aceștia din urmă fiind invitați să vină la Sala Sporturilor cu câte o jucărie de pluş, pe care să o arunce pe teren, la începutul partidei. Colecta de jucării va fi donată apoi copiilor nevoiași, clubul gălățean nefiind la prima astfel de acțiune.

CSM se află pe locul al treilea în grupă și vine după o înfrângere, în "Cupa României", dar atmosfera din cadrul echipei este una optimistă. "Îmi doresc să abordăm meciul cu maximă seriozitate, așa cum am făcut-o în ultimele două sferturi din partida din "Cupa României" (n.r. - cu SCM Timișoara) și să acționăm, nu să reacționăm. Să luăm partea bună a acelui meci și să continuăm drumul, care este unul lung. Ne dorim victoria, care poate veni în fața unui adversar cu care ne vom întâlni și în faza următoare a competiției", a declarat Eugen Ilie, tehnicianul echipei gălățene. Acesta a precizat că este importantă prezența publicului, iar echipa va face tot posibilul să îi atragă din nou la sală.

Apoi, sâmbătă, se va disputa ultimul meci de pe teren propriu din acest an, când CSM Galaţi va juca împotriva formației CSM Miercurea Ciuc.

În faza secundă a competiției, primele patru echipe din Grupa Valorică B vor juca alături de locurile 7 și 8 din Grupa Valorică A, în Grupa Galbenă, în care se vor disputa meciuri tur-retur, miza urmând să fie primele două locuri, calificante în play-off.

Citit 1881 ori Ultima modificare Marți, 10 Decembrie 2019 12:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.