FUTSAL | United, succes categoric cu Autobergamo. Luni, meci în deplasare
Foto: Sonia Baciu

FUTSAL | United, succes categoric cu Autobergamo. Luni, meci în deplasare
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Vicecampioana României, United Galați, a reușit o victorie categorică în fața formației Autobergamo Deva, în meciul disputat joi seară, pe teren propriu, contând pentru penultima etapă a Ligii I de futsal. Dacă altă dată confruntările cu devenii erau considerate adevărate derbiuri, de data aceasta pe teren a fost parcă o singură echipă, cea antrenată de Florin Ignat, care s-a impus cu scorul de 9-2, golurile primite fiind înscrise pe greșeala gălățenilor.

”Cel mai important este că jucătorii noștri au înțeles mesajul, că trebuie să jucăm cu orice adversar din primul până în ultimul minut în același ritm. Am trecut cu bine peste toate pauzele din campionat (n.r. - cel mai recent meci din Ligă s-a disputat în luna decembrie), e greu să facem antrenamente cu șase jucători, cu tot cu portar, dar avem mare noroc că avem un colectiv unit și cred că asta face diferența în momentele grele ale meciurilor”, a declarat Florin Ignat, antrenorul echipei gălățene, totodată marcator a două dintre goluri în jocul de joi. Ceilalți marcatori ai partidei de la Polivalentă au fost: Obadă, Tacot, Boșneagă 2, Cireș 2 şi Burdujel. Pe lângă golul pentru United, Constantin Burdujel a marcat și în proprie poartă.

În ultima etapă, United (care și-a consolidat locul secund în clasament, cu 28 de puncte) va juca, în deplasare, cu formația Clujana Cluj (locul 7, cu zero puncte). Meciul va avea loc luni, de la ora 16.00. Până va începe faza secundă, play-off-ul, în weekendul viitor se vor desfășura sferturile de finală ale Cupei României, când United va întâlni, pe teren propriu,  pe Imperial Wet Miercurea Ciuc - liderul Ligii I.

 
Citit 1090 ori Ultima modificare Vineri, 14 Februarie 2020 17:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.