Astăzi, la Liești, finala județeană a „Cupei României”

Astăzi, la Liești, finala județeană a „Cupei României”
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Desfășurată în condiții speciale din cauza pandemiei de COVID-19, actuala ediție a "Cupei României", faza județeană, se încheie astăzi. De la ora 11:00, pe stadionul din Liești, se întâlnesc câștigătoarele celor două ligi județene - Zimbrul Slobozia Conachi și Luceafărul Berești. Ambele au dominat disputele din Liga a IV-a, respectiv, Liga a V-a, acumulând câte 18 puncte, din șapte partide. Meciul se va bucura de prestaţia unei brigăzi de arbitri divizionari: Adrian Viorel Cojocaru - asistat de Florian Vișan și Florin Iftode. Observator va fi Silviu Veronel Ioan.

Zimbrul este o obișnuită a fazelor superioare ale competițiilor județene și este pregătită de confruntare. Antrenorul Florin Anghel îi va alege pe cei 11 de start din următorul lot: Tofan, Năstase, Bahnașu, Postelnicu, Blănaru, Petică, Dragomir, Scutaru, Mitrofan, Codreanu, Matei, Drăgan, Ștefan, Dima, Eni și Tudosă.

Ceva probleme de efectiv sunt la echipa din Berești, unde antrenorul Mihai Bejan nu-l va putea folosi în primul rând pe golgheterul Alin Boșneagă (15 goluri în "Cupa României"), acesta fiind indisponibil. Ceilalți jucători din lot sunt: Galaction, Bucătaru, Costea, Ionașcu, Petre, Ghirvase, Lazăr, Frosin, Nicoară, Bolea, Georgescu, Lificiu, Butunoiu, Dorobăț, Toderașcu, Necula, Stratulat și Țăpoi.

* Întrucât unele meciuri din ultima etapă a "Cupei României" nu s-au putut disputa din cauza ploilor și a indunațiilor, AJF Galați a hotărât reprogramarea acestora. Astăzi, în Liga a V-a, de la ora 17:00, Siretul Cosmești - ACS Lascăr Schela și Inter Tudor Vladimirescu - Șoimii Foltești. Mâine, de la ora 12:00, partidele din Liga a IV-a: Avântul Vânători - Muncitorul Ghidigeni, Avântul Drăgănești - Unirea Braniștea și Viitorul Umbrărești - Voința Cudalbi (ultimul, de la 17:00).

Citit 887 ori Ultima modificare Vineri, 25 Iunie 2021 21:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.