CSM Galați, din nou în prima ligă feminină de handbal

CSM Galați, din nou în prima ligă feminină de handbal
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Întrecerile celui de-al doilea eșalon de handbal feminin au ajuns aproape de finiș. Miercuri s-au disputat jocurile penultimei etape, iar fluierul final se va auzi duminică. Pentru gălățencele de la CS Municipal obiectivul a fost realizat odată cu această penultimă etapă, cu un succes, scor 39-26, cu CSM II București, rezultat coroborat cu eșecul celor de la Corona Brașov în faţa formaţiei Unirea Slobozia. Astfel, înaintea ultimului joc, în deplasare cu CSU Neptun Constanța, fetele de la CSM Galați au cinci puncte avans și nu mai pot fi depăşite în fruntea clasamentului, obținând matematic promovarea în prima ligă.

Meciul cu echipa a doua a CSM București a fost controlat cu autoritate de gălăţence. A fost un joc alert, cu faze desfășurate la cele două porți, în care tânăra echipă din Capitală a arătat, totuși, că jucătoarele sale sunt prietene cu mingea mică. Evident, elevele profesorului Valeriu Costea au arătat mai multă robustețe, mai multă siguranță, menținându-se permanent în avantaj pe tabela de scor, cu peste opt goluri avans. La pauză, tabela a arătat 21-12, iar la fluierul final scorul a fost 39-26.

Echipa noastră a evoluat în alcătuirea: Bianca Aron, Nicoleta Petre - Ana Maria Lopătaru (6 goluri), Cristina Marcu (4), Cristina Andrița (2), Mălina Bichir (4), Andreea Prescură (5), Iulia Eiler, Iasmina Ichim (6), Raluca Tănasă (1), Mădălina Manolache (5), Mădălina Mureș (2), Nicolina Knezevici (4).

A arbitrat un cuplu feminin din Piatra Neamț, Georgiana Lungu - Mihaela Paraschiv.

Citit 2257 ori Ultima modificare Joi, 26 Mai 2022 22:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.