KARATE. Locuri fruntașe la „Mondialele” din Macedonia

KARATE. Locuri fruntașe la „Mondialele” din Macedonia
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

În orașul macedonean Skopje au avut loc întrecerile Campionatului Mondial de karate tradițional. Au participat sportivi de la categoriile copii, cadeți și juniori, în total fiind angrenați 1.053 de concurenți.

Clubul gălăţean Meyko a participat cu șase sportivi, care s-au întors acasă cu nouă medalii (trei de aur, una de argint și cinci de bronz). Iată-i pe performeri: David Andone - argint la categoria copii II, Daria Chiriac - aur și două medalii de bronz, Ioana Zaharia - aur și bronz, Ana Maria Cucu - aur și bronz, George Buruiană - bronz, în timp ce David Anghel s-a clasat pe locul al patrulea. Sportivii au fost însoțiți de Dana Stamate Farkaș, Eusebiu Diaconu și Adrian Farcaș.

Clubul Sportiv Municipal Galați (antrenori Nicolae Mărăndici și Adrian Coman) a deplasat la Skopje cinci sportivi. La copii I (12-13 ani), echipa de kata a cucerit medaliile de bronz, prin Alexandru Dumitru, Adrian Palade și Denis Ariton. La individual, Alexandru Dumitru s-a clasat pe locul 2 la kata și Adrian Palade - tot pe locul 2 la kumite. Din lot au mai făcut parte două sportive de perspectivă, Vanesa Coman și Flavia Ciambur.

* Începând de astăzi și până duminică, va avea loc o nouă secțiune a Campionatului Mondial, dar de data aceasta în Slovenia. Din Galați vor participa sportivi de la toate cele trei cluburi de profil: CS Municipal, Kodo și Meyko.

Citit 878 ori Ultima modificare Miercuri, 16 Noiembrie 2022 13:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.