Din sportul gălățean. Alexandra Alexe, la „Europene”

Din sportul gălățean. Alexandra Alexe, la „Europene”
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

HALTERE. Rezolvându-și în timp util problemele școlare, Alexandra Alexe va putea participa la "Cupa României" la haltere seniori, reprezentând Clubul Dunărea Galați. Apoi, gălățeanca va rămâne în pregătire la Bascov, în vederea participării la Campionatul European, ce va avea loc la București, la sfârșitul lunii iulie.

Altfel, la calificările Under 23 și "Cupa României" va fi prezent și gălățeanul Costel Dimofte, în calitate de arbitru. Să mai spunem că gălățeanul, antrenor principal al lotului Under 17, o are în pregătire pentru C.E. de la Chișinău (sfârșitul acestei luni) și pe Ștefania Dobre, care are un stagiu la Centrul Olimpic de Pregătire de la Galați (acum este legitimată la Steaua București).

VOLEI. Selecționata feminină de volei a României susține astăzi un nou meci în competițiile europene. De la ora 17,00, în Sala Sporturilor din Pitești, "tricolorele" întâlnesc echipa similară a Cehiei. Între oficialii întâlnirii se află și gălățeanul George Grădinaru, în calitate de arbitru secund.

SĂRBĂTOARE. Cu prilejul Zilelor Galațiului, la acest final de săptămână vor avea loc și o serie de întreceri sportive: meciuri de minifotbal, demonstrații de karate, șah, baschet și dans sportiv, precum și întreceri de natație (la bazinul de la Baia Comunală).

Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 606 ori Ultima modificare Miercuri, 07 Iunie 2023 13:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.