Ţara Lalelelor vs. „Ei, flori!”

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Mihai Neşu, omul care a intrat fără să ştie într-o cruntă competiţie cu soarta, are parte de un tratament dumnezeiesc în Olanda. Lovit aproape fatal la un antrenament, fotbalistul român pare condamnat să-şi ducă viaţa într-un scaun cu rotile. Superiorii săi de la FC Utrecht, e vorba tot de oameni, i-au pregătit nenumărate surprize: contractul cu clubul i-a fost prelungit, va exista şi un meci de gală în onoarea sa şi, poate cel mai important lucru, i s-a oferit un post în conducerea grupării din Ţara Lalelelor. În România, să fi fost pe mâna unui Becali, i s-ar fi spus că tratamentul costă şi că, la o adică, ar putea încerca din cărucior să dea câteva centrări ca lumea. 

* Cam aşa s-ar fi tradus reacţia românaşilor noştri cu bani dacă le-ar fi picat un Neşu-invalid pleaşcă: „Ei, flori!” Tot un fel de Ţara Lalelelor ne-am fi numit şi noi, nu-i aşa? Ce rost are să pozăm în fete mari când în România sintagma „persoană cu dizabilităţi” este folosită sub forma lui „uite-l şi pe handicapatul ăla!”?

* Conform Gazetei Sporturilor, soţia lui Mircea Sandu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, l-ar fi ajutat pe Jean Pădureanu, tătucul Gloriei Bistriţa, cu 400.000 de euro. Adicătelea, sumă, nenicule! Oare de ce au tăcut mâlc până acum? Măcar nu mai făceam mega-împrumuturile acelea la FMI şi Banca Mondială.

* Meciul Petrolul Ploieşti – FCM Tg. Mureş, de vineri seară, s-a disputat doar cu femei şi copii în tribune. Zeloşi, băieţii cu muşchi care se consideră forţe de ordine nu i-au lăsat pe ţânci cu penare şi călimări pe stadion. Normal, pentru badigarzi ar fi fost a doua oară în viaţă când ar fi băut cerneala.

* Naţionala de fotbal a României a învins cu 3-1 Grecia într-un amical disputat în Austria. Iată că mai există echipe mici care produc surprize!

* Oficialii lui CFR Cluj au vândut bilete de avion la meciul cu Universitatea Cluj, de sâmbătă seară. Când cel mai ieftin tichet face 150 de lei, nu te poţi gândi decât la următoarea chestiune: „Oare bagajul e inclus în preţ sau nu mi-l acceptă la cală decât cu bani?”

Citit 15716 ori Ultima modificare Duminică, 20 Noiembrie 2011 10:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.