Cantonament de criză, pentru fotbaliştii Oţelului

Cantonament de criză, pentru fotbaliştii Oţelului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Unii - zâmbitori peste măsură, alţii - cu ochii cârpiţi de parcă ar mai fi dormit măcar o jumătate de oră. Aşa i-am găsit pe jucătorii Oţelului la îmbarcarea de ieri dimineaţă, una de la care a lipsit antrenorul Petre Grigoraş, nu însă şi directorul general Marius Stan. „Ne ducem la durere”, s-a scăpat unul dintre roş-alb-albaştri în timp ce îşi aşeza bagajul în autocar, ştiut fiind faptul că stagiile de iarnă sunt doldora de kilometri parcurşi fără minge.

În schimb, Paraschiv, căpitanul care în tur a fost în formă maximă, a ţinut să-l contrazică: „Pregătirea de iarnă este foarte bună pentru că te ţine tot anul. Am şi uitat la al câtelea cantonament am ajuns şi sper să mai prind câteva.”

Costin şi provizia de filme

Înainte de a-şi ocupa un loc în mijlocul de transport, „oţelarii” i-au trimis pe băieţii care vin mai toată ziua prin curtea stadionului să le cumpere ziare, covrigi şi lichide pentru a nu le fi sete (chiar şi de lectură!) pe drum. Şi ocuparea timpului liber este o problemă când pleci în cantonament, iar Costin, Viglianti şi Bourceanu şi-au făcut provizii de filme pe care să le urmărească după masa de seară.

Singurul care părea să nu-şi facă niciun plan, ba chiar era niţel stingher se numeşte Ibeh, nigerianul de la care conducerea tehnică a clubului dunărean aşteaptă foarte multe. Venit de numai câteva zile în lot, africanul a preferat să-şi urmărească noii colegi dintr-un colţ al curţii, cu căştile pe urechi.

Grigoraş: „Nu le dau pante”

La Târgu Ocna, staţiune în care gălăţenii au ajuns ieri după prânz, nu este zăpadă în aceste zile, iar antrenorul Grigoraş îşi doreşte ca iarna s-o lase baltă până pe 30 ianuarie. „Depindem foarte mult de vreme. Dacă va ninge, nu vom putea face antrenamente tehnico-tactice, pentru că riscăm să ne accidentăm jucătorii. Asta este, trecem printr-o perioadă de criză şi nu ne-am permis să mai facem două cantonamente în străinătate, ca în anii precedenţi”, a declarat tehnicianul.

În caz de vreme proastă, Paraschiv şi compania vor petrece mai mult timp în sala de forţă. „Eu urăsc cantonamentele la munte, nu le-am suportat nici când eram jucător, aşa că nu-i voi urca pe pante pe băieţii mei. Avem alte metode pentru a le încărca bateriile, nu vreau să apelăm la măsuri învechite”, a adăugat Grigoraş.

Explicaţie foto: Gabi Paraschiv a fost ajutat de unul dintre maseurii echipei pentru a-şi aranja bagajul la „cala” autocarului

Citit 2351 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.