FCM Dunărea a luat un „rătăcit”

FCM Dunărea a luat un „rătăcit”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Un fotbalist portughez, care a „orbecăit” două zile pe Aeroportul „Henri Coandă” din Bucureşti, a ajuns la echipa de Liga a II-a din Galaţi *

Ştirile sportive de seară le-au oferit şefilor clubului gălăţean FCM Dunărea ocazia de a face o pomană de-a dreptul ieşită din comun. Un jucător portughez, Moses Ramos Soares, rămas de unul singur pe Aeroportul „Henri Coandă” din Bucureşti, devenise un fel de monument al fotbalistului necunoscut până când a fost „ridicat” de gruparea dunăreană.

„L-am văzut la televizor cum se plângea că a fost trimis în România de un anume impresar pe nume Ciprian şi că la aeroport nu l-a aşteptat nimeni. Am şi fost sunat de un alt impresar după cele două zile petrecute de jucător prin aeroport şi am zis să-i întindem o mână de ajutor. Ca să spun aşa, am încercat să salvăm imaginea fotbalului românesc”, a declarat ieri Auraş Braşoveanu, preşedintele lui FCM Dunărea.

N-a recunoscut că luase ţeapă

Soares, care iniţial spusese că este fundaş lateral, a afirmat ieri că este atacant şi că nu s-a pus niciodată problema să nu ştie la ce club urma să ajungă. „Am prietenii mei aici, la Galaţi”, a spus ibericul, fiindu-i, se pare, ruşine de păţania trăită pe „Henri Coandă”.

Braşoveanu, care ieri l-a şi dus pe portughez în cantonamentul de la Slănic Moldova, consideră însă că sportivului în vârstă de 25 de ani îi este ruşine să admită că picase de prost în capitala României. „Nici nouă nu voia să ne spună ce s-a întâmplat de fapt. Am înţeles totuşi că venise pentru a juca la Câmpia Turzii. Îl testăm şi dacă nu corespunde vom face pomana până la capăt şi-i vom plăti un bilet de avion pentru a se întoarce acasă”, a conchis şeful de la Dunărea.

Citit 1604 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.