Juniorii Oţelului, în optimi la Estoril

Juniorii Oţelului, în optimi la Estoril
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Echipa de juniori Under 16 a FC Oţelul, antrenată de Ion Cruceanu, s-a calificat în optimile de finală ale puternicului turneu IberCup din Portugalia, chiar dacă a pierdut ieri ultimul meci din cadrul grupei B, scor 2-3, în faţa portughezilor de la Almada.

Formaţia gălăţeană a deschis scorul prin Alexandru Tudorie, în minutul 13, dar a primit apoi trei goluri consecutive în condiţii speciale, Oţelul având doi jucători eliminaţi, primul în minutul 40 şi al doilea în minutul 45. Chiar şi în dublă inferioritate numerică, gălăţenii au forţat egalarea dar n-au reuşit să mai înscrie decât o singură dată, prin Dajbog (min. 60).

Cu şapte puncte, cei de la Almada au câştigat grupa, în timp ce Oţelul s-a calificat în optimi graţie celor două victorii anterioare, 1-0 cu Bansander (Spania) şi 5-1 cu Marista Carcavelos (Portugalia).

Altfel, directorul de marketing al FC Oţelul, Dragoş Ghiuţă, aflat în delegaţia gălăţeană de la Lisabona, ne-a relatat cum a reuşit Robert Moglan să înscrie golul istoric din meciul de marţi cu Marista, după doar şase secunde de la start: "A şutat direct de la centrul terenului, imediat după fluierul de începere. Lob perfect! Din păcate, a marcat prea repede pentru a apuca  careva dintre noi să înceapă să filmeze".

În optimilie IberCup, Oţelul va juca astăzi de la ora 14,15 (ora Romaniei), împotriva unei echipe care urma să fie desemnate aseară.

Citit 1499 ori Ultima modificare Miercuri, 27 Iunie 2012 15:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.