Dorinel Munteanu, nemulţumit că Viitorul Constanţa va juca la Galaţi

Dorinel Munteanu, nemulţumit că Viitorul Constanţa va juca la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Antrenorul echipei Oţelul, Dorinel Munteanu, a declarat că nu i se pare normal că formaţia Viitorul Constanţa îşi va juca meciurile de pe teren propriu din Liga I pe stadionul grupării gălăţene.
"Mi se pare un lucru deplasat să acceptăm ca o contracadidată în lupta pentru evitarea retrogradării să joace pe terenul nostru. Nu ştiu cine a decis, eu nu am fost întrebat, probabil sunt lucruri sentimentale la mijloc, dar am învăţat de-a lungul carierei mele că, din respect pentru echipa care joacă pe acest teren, nu poţi să primeşti şi alte formaţii. Această situaţie nu va strica relaţia mea cu Gheorghe Hagi, dar acesta este punctul meu de vedere. Nu ştiu dacă voi veni la meciurile Viitorului", a spus Munteanu, citat de Mediafax
Viitorul Constanţa va disputa la Galaţi primele trei partide considerate pe teren propriu din noul sezon al Ligii I.

Citit 2490 ori Ultima modificare Marți, 17 Iulie 2012 19:48

6 comentarii

 • postat de Eu
  Miercuri, 18 Iulie 2012 09:05
  Cand joaca viitorul ?? Sa stiu sa merg la meciuri.. Un rege trebuie intampinat cum se cuvine. Cred ca vor fi mai multi suporteri la meciurile Viitorului decat la meciurile Otelului.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Tudor
  Miercuri, 18 Iulie 2012 02:17
  Cred ca a vrut sa zica doar "candidata". Dar deja a devenit un automatism sa se vb de contracandidata si nu a mai facut diferenta.
  0
  0
  Raportează
 • postat de alfar
  Marți, 17 Iulie 2012 22:54
  dorinel e circotas. intre el si hagi oricum intotdeauna va pierde la preferintele romanului. cit despre viitorul, eu o vad o ciuca a batailor in liga1. da, ambitie, elan, etc... astea sint povesti. problema lui dorinel ar trebui ca otelul sa joace frumos si eficient, puncte, spectacol inseamna stadion plin. viitorul vine la galati trei meciuri, plateste, lumea vine sa-l vada pe hagi, cred ca pierde toate meciurile si pleaca. problema e ca suporterii galateni vor performanta si joc din partea otelului, unde dorinel e ober. asa ca hai OTELUL iar viitorul c-ta e binevenita. ce banii lor nu sint buni? dorinel, vrem sa fim mindrii de OTELUL.
  0
  0
  Raportează
 • postat de eu
  Marți, 17 Iulie 2012 21:03
  am un mare respect pentru dorinel ca jucator si ca antrenorm,dar cateodata caracterul este infect , fara suparare , nu vad cu ce ar incurca pe otelul avand in vedere ca oricum joaca in saptamani diferite,doar nu sunt rivale cluburile,plus ca totusi hagi e un simbol al fotbalului , nu judecam doar sentimental,dar sunt doar 3 meciuri . in fine,dorinel esti un ranchiunos
  0
  0
  Raportează
 • postat de OtelulGeorge
  Marți, 17 Iulie 2012 20:30
  Lasa ca tot obiectiv de evitarea retrogradari am avut si cand am castigat titlul.
  0
  0
  Raportează
 • postat de gogu
  Marți, 17 Iulie 2012 20:21
  De la echipa campioana, la evitarea retrogadarii. Macar echipa de mijlocul clasamentului sa mai Otelul. Asta e!
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.