Din această săptămână: Produse noi la "Oţelul"

Din această săptămână: Produse noi la "Oţelul"
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Unul dintre reprezentanţii magazinului oficial Oţelul-Masita, Ovidiu Mărturiseanu a anunţat noi produse scoase la vânzare, disponibile din această săptămână la sediul de pe strada Brăilei, în zona "băncilor". Astfel, suporterii interesaţi pot găsi echipamente originale ale jucătorilor, la preţul de 200 de lei. Tricoul costă 150 de lei, iar şortul 50. De asemenea, au fost aduse şi tricouri din bumbac, inscripţionate în culorile clubului, trei modele, fiecare costând 60 de lei. Ca noutate, au fost anunţate zece modele de căni, la 23 de lei, sub nivelul preţului de pe piaţa gălăţeană,  mini-fulare tricotate pentru autoturisme, la 18 de lei şi autocolante pentru perete, la 55 de lei.

Inedit pentru România, magazinul oferă posibilitatea de a fi achiziţionate şi autocolante pentru Iphone-uri, la preţul de 40 de lei. Cel mai mare succes este preconizat în rândul brelocurilor, conform cererii fanilor roş-alb-albaştrii. Sunt puse în vânzare nu mai puţin de trei modele, cotate între 7 şi 14 lei. Şapte lei costă brelocul sub formă de tricou, zece lei sigla din plastic cu jeton pentru coş de cumpărături şi 14 lei modelul din metal cu sigla şi jeton pentru coş de cumpărături.

Pe lângă această serie de noi produse comercializate din această săptămână, la magazinul oficial Oţelul-Masita există în continuare stocul vechi ce cuprinde eşarfe, fulare, şepci, brăţări, insigne, fanioane sau odorizante auto inscripţionate cu însemnele clubului gălăţean, dar şi produse exclusiv Masita. Magazinul este deschis de luni până vineri între orele 10.00 şi 17.00.

Citit 2249 ori Ultima modificare Marți, 21 August 2012 17:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.