Primul transfer în „era Tănase”! Revine la Oţelul un fotbalist emblematic
Foto: Paraschiv a dus Oţelul în Liga Campionilor, duelându-se cu celebrii Rooney şi Rio Ferdinand / Foto: Sorin Pană

Primul transfer în „era Tănase”! Revine la Oţelul un fotbalist emblematic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Viorel Tănase a condus joi seară primul său antrenament ca principal la Oţelul, moment în care a anunţat că intenţionează să facă acum o singură modificare în lot, dorind revenirea la echipă a unui fotbalist care a făcut istorie pentru această echipă. Este vorba de Gabriel Paraschiv, jucător la care renunţase fostul antrenor, Dorinel Munteanu, ajuns astfel al Oţelul II.

„O să am o discuţie cu Para, să vedem ce planuri are. A făcut istorie aici, nu ne putem debarasa de el, avem nevoie de un astfel de fotbalist”, a declarat antrenorul Viorel Tănase, joi seară, înainte de antrenament. A trecut la fapte imediat, după numai două ore, Gabi Paraschiv confirmând că revine la prima echipa.

„Am discutat deja de  joi seară cu antrenorul. Acum mă pregătesc de primul meci în campionat cu Oţelul II, iar de săptămâna viitoare revin la antrenamentele primei echipei. Nu are sens să vorbim acum despre oferta de a deveni director sportiv, mai am un an de contract şi vreau să joc, o să am toată viaţa înainte ca să intru in conducerea executivă”, a declarat fotbalistul.

Cu Oţelul de la retrogradare, la titlu

Venit în ianuarie 2006, când Oţelul avea doar nouă puncte şi se afla pe poziţie retrogradabilă, Gabi Paraschiv era cel mai vechi component al lotului (doar Sergiu Costin a mai rămas din acea perioadă) şi se poate mândri cu un titlu de campion, o Supercupă şi o calificare în Cupa UEFA, după ce a trecut în Intertoto de Trabzonspor. A strâns 154 de prezenţe sub culorile gălăţenilor în campionat, în care a marcat 35 de goluri. A prins şi o selecţie în echipa naţională, în 2008, la un amical cu Letonia, în care a fost folosit ca titular.

Citit 3790 ori Ultima modificare Vineri, 31 August 2012 13:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.