Alejandro Viglianti rămâne la Oţelul!
Foto: Gabriel Viglianti, în mijlocul fanilor

Alejandro Viglianti rămâne la Oţelul!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cel mai bun marcator dintre toţi fotbaliştii străini care au evoluat de-a lungul timpului pentru Oţelul Galaţi, Gabriel Alejandro Viglianti, şi-a anunţat oficial, astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, retragerea din activitatea competiţională. Surpriză, totuşi Viglianti va rămâne la Oţelul, renunţând la decizia de a se restabili în ţara natală, Argentina. Surpriza a venit din partea conducerii clubului, care i-a oferit postul de director sportiv, Viglianti mărturisind că a acceptat fiind influenţat decisiv de campania fanilor de pe Facebook, care au invadat reţeaua de socializare cu mesaje emoţionante. „A fost incredibil, am citit fiecare mesaj, astfel mi-au influenţat decizia de a rămâne în Galaţi”, a mărturisit argentinianul cu lacrimi în ochi.

Mai multe amănunte despre emoţionantul moment din viaţa Oţelului, în ediţia de marţi a "Vieţii libere".

Citit 1576 ori Ultima modificare Luni, 17 Decembrie 2012 14:57

3 comentarii

 • postat de demetrius
  Marți, 18 Decembrie 2012 09:38
  Prima fapta buna facuta de Marius Stan de cand a iesit PRIMAR!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Bravo, un gest frumos din parte clubului.
  Marți, 18 Decembrie 2012 05:26
  Bravo, un gest de mare club pentru al păstra pe Viglianti în preajma clubului. Un exemplu pentru ceilalți jucători pentru a se dărui clubului, nefiind abandonați la terminarea vieții sportive, viață sportivă ce se termină cam repede pentru un jucător de fotbal.
  0
  0
  Raportează
 • postat de dan
  Luni, 17 Decembrie 2012 16:42
  e un talent ,sa recunoastem .Bravo Alejandro , iti multumim,esti de-al nostru.Sincer ,te-am admirat intotdeauna iar daca nu erai pe teren,ma intrebam de ce figurezi ca rezerva.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.