Miliardarul gălăţean Gruia Stoica: Analizăm propunerea de a prelua Rapid Bucureşti
Foto: Foto: surse on-line

Miliardarul gălăţean Gruia Stoica: Analizăm propunerea de a prelua Rapid Bucureşti
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Miliardarul Gruia Stoica, cel care controlează grupul Grampet din care face parte cel mai mare operator privat de transport marfă pe calea ferată Grup Feroviar Român (GFR), analizează propunerea de a prelua clubul de fotbal Rapid Bucureşti, a confirmat însuşi preşedintele grupului, printr-un comunicat transmis marţi presei.

„A existat o invitaţie la dialog din partea dlui George Copos, pentru cumpărarea clubul de fotbal Rapid, invitaţie pe care am onorat-o cu plăcere, dar care încă nu s-a finalizat prin adoptarea unei decizii. Analizăm în continuare propunerea făcută. Lucrurile sunt încă fluide, iar o decizie nu este încă cristalizată, aşa cum vă spuneam mai devreme. Cu siguranţă că nu voi decide să preiau clubul de fotbal Rapid fără un audit amănunţit. Sutele de mii de fani al Rapidului, dar şi cei aproximativ 9.000 de angajaţi ai Grampet Group, merită o decizie atent cântărită”, a declarat Gruia Stoica.

Preşedintele Grampet, originar din satul gălăţean Toflea, şi partenerul său de afaceri, Vasile Didilă, au o avere estimată la 530-550 de milioane de euro.

GFR, societatea-fanion a grupului pe care ei îl controlează, se află pe lista scurtă a celor interesaţi să preia compania naţională de transport feroviar de marfă BDZ Cargo din Bulgaria.

Citit 3346 ori Ultima modificare Marți, 19 Martie 2013 17:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.