Danubius a punctat doar la impresia artistică în confruntarea cu Braşovul

Danubius a punctat doar la impresia artistică în confruntarea cu Braşovul
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Handbalistele de la Danubius Galaţi au demonstrat încă o dată că merită să rămână în Liga Naţională. Deşi au evoluat pe terenul unei echipe care luptă pentru o calificare în cupele europene, Corona Braşov, jucătoarele pregătite de Alexandrina Soare au prestat un handbal de calitate.

Prima repriză a partidei de sub Tâmpă a fost clar dominată de gruparea gălăţeană, care a condus în dese rânduri chiar şi la trei goluri diferenţă.

Intrate la vestiare cu un singur gol avans, "danubiencele" au fost egalate în minutul 33 la scorul de 14-14. Din acest moment, apărarea mult mai agresivă a Braşovului, în special la interul gălăţean Yrina Glibko, şi lipsa unor rezerve de valoare în rândul Danubiusului, le-au adus pe gazde în avantaj. S-a terminat 29-26 pentru Corona, iar din nefericire formaţia noastră a rămas doar cu punctele "acordate" la impresia artistică. Danubius rămâne pe ultimul loc în Liga Naţională şi doar printr-o minune se poate salva de la retrogradare.

În meciul disputat joi după-amiază, antrenoarea Alexandrina Soare s-a bazat pe formaţia: Ancerencu, Bobeică, Ciontu - Glibko 11 goluri, Zaremba 4, Gheorghe 4, Curtean 3, Burlachenko 3, Pătuleanu 1, Lazarin, Artean, Trandafir, Başa şi Cioaric.

Citit 1285 ori Ultima modificare Joi, 04 Aprilie 2013 19:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.