Teste de fidelitate: Conducerea Oţelului face experimente cu preţul biletelor la meciul sezonului
Foto: Foto: Sorin Pană

Teste de fidelitate: Conducerea Oţelului face experimente cu preţul biletelor la meciul sezonului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Narcis Răducan, managerul general al FC Oţelul, a declarat că prin mărirea preţului tichetelor la jocul cu Petrolul de mâine seară va fi şi o evaluare de ataşament a suporterilor faţă de club.

„A fost decizia clubului de a stabili costul biletelor. Preţurile sunt mai mici decât la meciul cu Steaua şi sperăm să avem un stadion plin. Există suficiente puncte de atracţie pentru jocul cu Petrolul, mai ales că nu s-a mai disputat de mult o semifinală de Cupa României la Galaţi. Nu doar meciul cu Petrolul e important pentru noi, ci toate jocurile rămase până la final. Poate fi şi un test pentru fanii noştri, vom vedea dacă sunt dispuşi să plătească preţul fixat acum la bilet, mai ales că vrem ca şi suporterii noştri să vină la stadion meci de meci cu tricoul echipei, aşa cum se întâmplă şi la Ploieşti. Nu cred că 20 de lei e prea mult pentru un asemenea meci”, a spus Răducan.

Deşi se doreşte ca fanii Oţelului să fie alături de echipă la cel mai important meci al sezonului, dar şi cu tricoul echipei favorite, nu există momentan de vânzare nici măcar replica actualului echipament al gălăţenilor, iar doritorii trebuie să depună eforturi serioase pentru a obţine un exemplar.

Partida Oţelul - Petrolul este programată mâine seară, de la ora 20.30, pe stadionul "Oţelul". Preţurile biletelor sunt următoarele: 300 de lei - Tribuna Oficială; 150 de lei - Tribuna Zero; 40 de lei - Tribuna I; 25 de lei - Tribuna a II-a; 16 lei - la Peluze.

Citit 1554 ori Ultima modificare Miercuri, 17 Aprilie 2013 15:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.