Petre Gigoraş, concediu medical prelungit până la finalul sezonului

Petre Gigoraş, concediu medical prelungit până la finalul sezonului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Antrenorul principal al Oţelului nu a luat încă o decizie fermă privind revenirea la echipă: „Nu vreau să risc nimic până nu mă pun complet pe picioare”


 

Petre Grigoraş a confirmat că echipa roş-alb-albastră va fi condusă până la finalul acestui campionat tot de secundăul său, Marian Dinu, amânându-şi revenirea după intervenţia chirurgicală la care a fost supus în urmă cu trei săptămâni, când i s-a implantat un stimulator cardiac la o clinică din Braşov.

Chin cu dependenţa de vechiul tratament

Aflat la reşedinţa sa de vară de la Dărmăneşti (judeţul Bacău), Grig se confruntă cu o altă probleme, generată de faptul că mulţi ani nu i-a fost depistată problema cardiacă şi astfel a fost sub un tratament inadecvat. „Partea bună din toată această poveste este că medicii au descoperit problema reală. Fusesem la investigaţii la Spitalul Militar, la cei mai buni specialişti, mai făcusem coronografii, dar abia după ce am ajuns la Urgenţe la Braşov s-a descoperit ce avea de fapt. Mi s-au prescris atâţia ani medicamente de care organismul nu avea nevoie, iar acestea au devenit ca un drog, s-a ajuns la dependenţă. Uşor, treptat, încerc să scap şi de asta”, ne-a spus Grigoraş.

Deşi Narcis Răducan, managerul general al clubului, a declarat că i s-a activat clauza de prelungire a contractului din vară, antrenorul a spus că nu a luat nicio decizie privind revenirea sa la Oţelul, nefiind exclusă nici varianta extremă, să renunţe de tot. „Nu vreau să revin până nu mă pun pe picioare complet. Nu-i exclus nici să renunţ de tot, îmi doresc să continui dar nu mai risc absolut nimic. Pentru mine, cel mai important cuvânt acum este «răbdare»”, a adăugat tehnicianul.

Grigoraş a semnat în luna martie un contract valabil până la sfârşitul acestui sezon, cu clauză de prelungire unilaterală din partea clubului pentru încă un sezon, conform afirmaţiilor lui Narcis Răducan.

Altfel, prima reîntâlnire a lui Petre Grigoraş cu jucătorii roş-alb-albaştri după operaţia din 24 aprilie ar putea avea loc înaintea următorului meci, cel cu Ceahlăul de vineri, tehnicianul intenţionând să-i viziteze cât de curând.

Citit 1101 ori Ultima modificare Miercuri, 15 Mai 2013 11:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.