Aproape în miez de noapte, meci cu Dinamo: Oţelul va juca ultima partidă a sezonului
Foto: FOTO: Sorin Pană

Aproape în miez de noapte, meci cu Dinamo: Oţelul va juca ultima partidă a sezonului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gălăţenii vor încheia în această seară un sezon mai puţin reuşit, în care au fost ratate toate obiectivele


 

Formaţia roş-alb-albastră va evolua pe teren propriu, cu Dinamo, în ultima etapă a Ligii I. Atât Oţelul, cât şi oaspeţii, au rămas fără nicio miză, ambele cluburi ratând obiectivele impuse. Gălăţenii au avut emoţii cu evitarea retrogradării până spre final, iar câştigarea Cupei României a rămas doar un vis pentru ei după eliminarea din semifinale cu Petrolul.

Oţelul e pe locul 11 în Liga I, cu 41 de puncte, patru mai puţin decât locul 10, ocupat de Gaz Metan. Echipa lui Grigoraş mai are nevoie doar de un singur punct pentru a fi sigură că nu îşi pierde şi locul ocupat în prezent, ameninţat de "U"Cluj, în cazul unui eşec.

Pentru Oţelul vor reveni în lot Sîrghi şi Neagu, care şi-au ispăşit etapa de suspendare în meciul de la Vaslui, în timp ce Iorga, Gazale şi Popescu sunt incerţi. Cei trei s-au antrenat separat la ultimele şedinţe de pregătire. În plus, Silviu Ilie este menajat şi Zaharia în refacere.

 

Vacanţă scurtă, apoi cantonamente

După meciul cu Dinamo urmează o vacanţă de aproximativ două săptămâni pentru jucătorii Oţelului. Deşi n-a fost anunţată încă oficial, reunirea lotului pentru pregătirea viitorului sezon va fi cel mai probabil pe 12 iunie. Gălăţenii vor pleca în două cantonamente, unul dintre ele fiind programat în Anglia pentru începutul lunii iulie (plecarea pe 29 iunie), unde ar urma să se dispute şi câteva partide amicale. Ultima oară când au fost în Anglia, gălăţenii au jucat cu Manchester United, pe „Old Trafford”, în grupele Ligii Campionilor.

Având în vedere apropierea de startul pregătirilor, Narcis Răducan, managerul general al FC Oţelul, a declarat că a purtat o discuţie cu Petre Grigoraş, tehnicianul gălăţenilor, pentru a pune la punct strategia pentru viitorul sezon.

„Am discutat cu Grig, am pus la punct câteva amănunte, am schiţat şi o listă cu jucători pe care dorim să-i aducem, dar momentan mai avem de disputat un meci în campionat şi vrem să încheiem cu o victorie”, a spus Răducan.

 

Femeile şi copiii, liber la meci

Preţul biletelor pentru meciul cu Dinamo a rămas cel obişnuit, 15 lei la Tribuna I, 10 lei la Tribuna a II-a, 7 lei la Peluze şi 2 lei în sectorul galeriei. De asemenea, femeile şi copiii de până la 15 ani vor beneficia de gratuitate. Tichetele gratuite vor fi disponibile la toate casele de bilete. Persoanele cu dizabilităţi beneficiază de acces gratuit. Accesul lor se va face numai pe poarta „1” a stadionului.

Partida Oţelul – Dinamo se va disputa la ora 22.00, o premieră în Galaţi, niciodată în istorie nu s-a mai disputat la o oră atât de târzie un meci de fotbal în oraş.

Citit 1864 ori Ultima modificare Luni, 27 Mai 2013 16:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.