Pariurile zilei: Procentaj maxim

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ne-am descurcat impecabil în ziua de vineri, cea mai importantă a săptămânii dacă luăm în calcul miza partidelor disputate. Cine a mers pe mâna noastră a făcut drum la casierie. Belgia a învins pe Serbia, scor 2-1, Bosnia a câştigat cu 5-0 în Letonia, iar Ghana a câştigat în deplasare cu Sudan, scor 3-1, chiar şi cu un om mai puţin încă din prima repriză.

 

Follo – Freadikstad peste 2,5 goluri (cotă 1,60)

 

De mult n-am mai văzut un meci atât de clar în care se aşteaptă multe goluri înscrise. Cele două echipe din liga secundă a Norvegiei sunt adevărate specialiste când vine vorba de goluri marcate sau încasate. Freadikstad are nouă din cele zece partide de până acum cu cel puţin trei goluri pe meci, o medie totală de 3,2, iar Follo are şapte jocuri cu peste 2,5 goluri din cele nouă disputate. Statistica arată bine şi dacă ne uităm la ultimele partide disputate, Freadikstat are 5 din 5 cu minimum trei goluri, iar Follo are patru în acelaşi interval.

 

Garcilaso – Cajamarca 1 (cotă 1,55)

 

Real Garcilaso, surpriza din Copa Libertadores a ediţiei curente, evoluează pe teren propriu contra celor de la Cajamarca, formaţie mult mai slab clasată în competiţia internă. Gazdele ocupă locul trei, la egalitate cu locul secund şi cu un punct mai puţin faţă de prima clasată, dar şi cu trei partide în minus. Astfel că victoria contra celor de la Cajamarca, locul 9, ar însemna practic clasarea pe primul loc. Garcilaso are un bilanţ foarte bun acasă, cu cinci victorii şi două remize din şapte partide.

Citit 3138 ori Ultima modificare Duminică, 09 Iunie 2013 15:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.