Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
2 comentarii

Echipa de fotbal Oţelul Galaţi are programată astăzi întoarcerea din primul stagiu de pregătire centralizată, cel din Poiana Braşov. Sâmbătă e stabilită plecarea pentru al doilea cantonament, cel din Anglia, unde sunt aşteptate să apară şi primele partide amicale, dar încă nu se ştie cu ce antrenor pricipal.
Anunţul făcut pe siteul oficial al clubului, în care se specifică faptul că vor exista investiţii minime, nu l-a mulţumit pe tehnicianul Petre Grigoraş, astfel că aceste este decis să nu se mai întoarcă la echipă. De altfel, „Grig” şi-a depus demisia de mai multă vreme, însă a rămas staff-ul său la conducerea echipei, sperându-se că lucrurile se vor rezolva.
„Am discutat cu Narcis după şedinţa acestuia cu Adamescu, dar nu se pune problema să mă întorc. Nu ştiu ce se va întâmpla cu oamenii din staff-ul tehnic, e o întreagă nebuloasă la club. Ei nu vor face deplasarea în Anglia cu lotul. N-am fost consultat la selectarea lotului nici pentru stagiul din Poiana Braşov, nici acum pentru următorul cantonament”, ne-a declarat Petre Grigoraş.
În aceste condiţii, clubul gălăţean trebuie să-şi găsească antrenor principal până la sfârşitul săptămânii, când se pleacă în Anglia.
Altfel, jucătorii Oţelului îşi doresc să continue cu Petre Grigoraş la cârma echipei. Unul dintre cei care şi-a exprimat public sprijinul pentru tehnician este Gabriel Paraschiv, cel mai vechi component al lotului. „Prezenţa dânsului ne-ar fi motivat mai mult, dar a avut acele probleme medicale şi e normal să încerce să aibă grijă de sănătate că până la urmă asta e cel mai important. Cred că a încercat prin acea demisie să tragă un semnal de alarmă, să ne ajute pe noi, dar şi clubul", a spus Paraschiv.

Citit 1559 ori Ultima modificare Joi, 27 Iunie 2013 09:28

2 comentarii

 • postat de KasaNova Joi, 27 Iunie 2013 12:45 Link la comentariu
  0
  0

  Ce n-a priceput lumea e ca Adamescu e un personaj de talia lui Pacepa. Ajuns rapid in gratiile Elenei Ceausescu, inca de la incheierea studiilor, el a fost propulsat in structurile cabinetului 2. Motivand o boala el a plecat in Germania sa se opereze si, in scurt timp a ajuns un manager important al diviziei germane JVC. Ceva nu se leaga-daca avea rude in strainatate nu era primit in PCR, apoi daca a ajuns acolo securitatea i-ar fi venit de hac. Suna mai degraba a film cu spioni dubli din timpul razboiului rece. Oricum el are tupeul necesar- a devalizat clubul si acum se sterge pe maini lasand fraierii sa se agite.

  Raportează
 • postat de Adamescu Joi, 27 Iunie 2013 11:03 Link la comentariu
  0
  0

  Sunt mai borfaș decât orice borfaș!
  Am sute de milioane de euro,dar mă ling pe buze pentru vreo 5 de la Oțelul!
  Sunt avar și iubesc doar banii!
  Sunt exemplul tipic de capitalist!
  Voi munciți și poate primiți salarii,eu frec menta și obțin profit!
  De aia l-am omorât pe Ceaușescu,ca să fim liberi să vă furăm!
  Vrem să vă vedem slugi prin străinătate și țara să o vindem la bucată!
  Muyye oțelarilor!
  Vă desființez săracilor!
  Ha-ha-ha-ha.....

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.