Toată suflarea roş-alb-albastră e împotriva lui Adamescu. Suporterii continuă protestele

Toată suflarea roş-alb-albastră e împotriva lui Adamescu. Suporterii continuă protestele
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În urma protestului spontan de marţi seara, de la stadion, când s-a iscat şi un mic conflict între suporteri şi oamenii de pază, unul dintre reprezentanţii acţionariatului a emis un comunicat pe siteul oficial al clubului.

„Facem un apel la autorităţile de ordine publică pentru prevenirea oricăror manifestări huliganice care pot duce la distrugeri, violenţe şi orice altă faptă care poate pune în pericol siguranţa şi integritatea persoanelor sau bunurilor”, se arată în comunicatul de presă emis de Lucian Ciofoaia, semnat ca administrator unic al FC Oţelul.

Răspunsul fanilor n-a întârziat să apară. Pe www.dunareabatrana.ro, site-ul suporterilor Oţelului, s-a emis un comunicat ca răspuns la acuzele lui Ciofoaia, prin care se dau asigurări că protestele vor continua.

„Aşteptăm comunicate mai dese (şi nu evazive ca până acum) şi când dispar banii de la UEFA din conturi, când triplaţi preţul biletelor la meci, când Fiscul ne blochează conturile, când explicaţi situaţia băncii tehnice, când mutaţi actele clubului la Bucureşti, când daţi afară oameni vechi în club şi minţiţi apoi că angajaţi alţii mai buni, când nu luaţi licenţa în primă instanţă din nepricepere, când ne băgaţi în insolvenţă, când fugiţi de întâlnirile cu suporterii etc. Vreau doar să mai spun că fiecare lovitură pe care echipa noastră de suflet o va mai primi din vina dumneavoastră, se va întoarce înzecit împotriva companiei pe care o reprezentaţi. Aşa că, indiferent că vă convine sau nu, protestele vor continua”.

Fanii Oţelului au depus actele necesare pentru un protest organizat sâmbătă, de la ora 19,00, la  „Păpădie”.

Citit 1093 ori Ultima modificare Joi, 27 Iunie 2013 17:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.