Duminică, meci cu Petrolul: Momentul revanşei pentru Oţelul

Duminică, meci cu Petrolul: Momentul revanşei pentru Oţelul
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Gruparea roş-alb-albastră se poate răzbuna în faţa Petrolului după eliminarea din semifinalele Cupei României din sezonul precedent


Înfrângerea din ultimul minut de la Pandurii a mai tăiat din elanul gălăţenilor, dar meciul cu Petrolul pare a fi prilejul perfect pentru o revenire în prim-planul Ligii I, mai ales că Oţelul are de luat o revanşă în faţa ploieştenilor pentru eliminarea din semifinalele Cupei României.

„Suntem motivaţi din acest punct de vedere, avem de luat o revanşă în faţa Petrolului şi sper să reuşim să ne impunem. O mică revanşă în faţa lor a fost obţinută în returul semifinalei din Cupa României, dar nu ne putem mulţumi doar cu atât”, a spus Narcis Răducan, managerul general al FC Oţelul.

Antrenorul gălăţenilor, Ionuţ Badea, a declarat că pregăteşte meciul la victorie, chiar dacă, după opinia sa, Petrolul are un lot mai valoros decât cel al adversarului din runda precedentă.

„Ne aşteaptă o partidă pe care trebuie să o abordăm la victorie. Calitativ, din punctul meu de vedere, lotul Petrolului e peste cel al Pandurilor, iar ultimul meci din cupele europene aduce şi entuziasm pentru adversar. Ca să ne impunem avem nevoie de concentrare şi eficienţă mai mare la finalizare faţă de jocul precedent. Vom vedea la ora jocului dacă faptul că Petrolul joacă în cupele europene va fi un avantaj pentru noi”, a spus Ionuţ Badea.

Afectaţi de căldură

Tehnicianul gălăţenilor s-a declarat nemulţumit de ora disputării partidei cu Petrolul de duminică, spunând că va fi afectat spectacolul fotbalistic.

„Din păcate nu decidem noi ora de disputare a partidei, clar e un handicap pentru spectacolul fotbalistic, probabil vor fi mai puţine faze de poartă. Voi pregăti jocul într-o manieră deosebită pentru ca jucătorii să fie pregătiţi să înfrunte şi căldura”, a spus Badea.

Meciul Oţelul – Petrolul se joacă de la ora 17.00, atunci când e preconizată o temperatură de peste 30 de grade Celsius. Pentru gălăţeni nu sunt probleme de lot, doar Murgoci se află în recuperare, urmând să revină de luni la programul obişnuit de antrenamente.

Citit 2425 ori Ultima modificare Vineri, 09 August 2013 15:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.