Pariurile zilei: Fuga de surprize

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

NK Rijeka – RNK Split 1 (cotă 1,75)

În majoritatea campionatelor e start de sezon şi încercăm să ne ferim cât putem de mult de surprize. De pe locul secund din Croaţia după cinci etape şi deja calificată în play-off la Europa League, NK Rijeka se află în cea mai bună formă din ultimii ani şi poate profita de acest lucru şi să câştige în faţa celor de la RNK Split. Oaspeţii au pierdut ultimele trei partide din campionat, singurele puncte obţinute până acum fiind cu echipe din partea a doua a clasamentului. Cota oferită pentru victoria celor de la Rijeka nu e deloc de lepădat, mai ales dacă gazdele vor menţine ritmul de până acum. 

 

AS Monaco – Montpellier 1 (cotă 1,60)

Investiţiile de la AS Monaco au dat deja semne că sunt roditoare, după succesul din prima etapă din deplasarea de la Bordeaux, un test extrem de dificil pentru oricare echipă. Falcao şi-a intrat în mână de la primul meci, în timp ce Montpellier a pierdut o parte din jucătorii importanţi din sezonul trecut şi se află în reconstrucţie.

 

Pandurii – Astra ambele marchează (cotă 1,75)

Două dintre cele mai bune echipe ale Ligii I, Pandurii şi Astra, care reprezintă România în Europa League, se duelează între ele. Ambele formaţii au specific ofensiv şi de regulă reuşesc să-şi creeze multe ocazii şi implicit să marcheze. Chiar şi la ultimul meci între cele două formaţii, disputat în ultima etapă a sezonului precedent, tot la Târgu Jiu, cele două echipe s-au conformat şi au înscris fiecare.

Citit 3303 ori Ultima modificare Vineri, 16 August 2013 15:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.