Pariurile zilei: Totul pe Liga Campionilor

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Plzen - Maribor peste 2,5 goluri (cotă 1,65)

Viktoria Plzen şi-a demonstrat forţa ofensivă în această prima parte a sezonului, atât în campionat cât şi în tururile preliminare ale Ligii Campionilor. Anticipăm că şi de data aceasta va fi la fel, mai ales că miza partidei este imensă, intrarea în grupele UCL, problemă pe care vor încerca să o tranşeze din prima manşă, la avantajul terenului propriu. Minim trei goluri în acest joc!

 

Pacos Ferreira - Zenit 2 (cotă 1,85)

Şi acest meci e din play-off-ul Ligii Campionilor, competiţie unde echipa portugheză are dezavantajul lipsei de experienţă, mai ales că este vorba de miză uriaşă. Un alt argument îl reprezintă investiţiile mari făcute de Zenit în ultima vreme, lotul echipei ruseşti fiind cotat cu mult peste cel al portughezilor.

 

Lyon - Real Sociedad 1 (cotă 2,20)

Şi aici un factor important demn de luat în seamă este experienţa superioară a francezilor în astfel de dispute, Lyon fiind o prezenţă constantă în ultimii ani în grupele Ligii Campionilor. În plus, Lyon pare să fie şi în formă încă din startul sezonului, dacă e să ne luăm după victorie cu 3-1 din deplasarea de la Sochaux, în prima etapă a campionatului francez.

Citit 3328 ori Ultima modificare Luni, 19 August 2013 17:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.