Oţelul n-a mai câştigat de două luni, demiterea lui Badea este iminentă

Oţelul n-a mai câştigat de două luni, demiterea lui Badea este iminentă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Echipa gălăţeană a bifat un nou meci cu rezultat nesatisfăcător, 1-1 pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaş * Declaraţiile de după meci ale managerului echipei, Narcis Răducan, lasă să se înţeleagă că demiterea conducerii tehnice este iminentă


Criza se prelungeşte la Oţelul, echipa gălăţeană bifând sâmbătă seară a şaptea partidă consecutivă fără victorie. Meciul de pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaş s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, după o nouă partidă mediocră făcută de Oţelul, în special în prima repriza când s-a trimis o singură minge pe spaţiul porţii adverse. Jocul echipei gălăţene a mers doar în primele zece minute ale reprizei secunde, când Marquinhos a deschis scorul şi au mai fost ratate alte două mari oportunităţi prin Iorga şi Henrique (bară). Oaspeţii au egalat în minutul 90, prin Markovici, la singura ocazie de gol avută de Gaz Metan în toată partida. Puţinii spectatori prezenţi la meci i-au cerut antrenorului Ionuţ badea să-şi dea demisia, în timp ce jucătorii şi directorul sportiv Gabriel Viglianti au stat minute bune să dea explicaţii fanilor revoltaţi din galeria de la Peluza Nord.

Cu toate că echipa sa nu a mai câştigat de două luni (ultima victorie: 16 august, 1-0 acasă cu FC Braşov) şi în ultimele şase etape nu a acumulat decât două puncte, antrenorul Ionuţ Badea n-a dat semne că ar intenţiona să demisioneze. "Din păcate nu am reuşit să câştigăm o partidă pe care am controlat-o în mult momente. Nu am gestionat cum trebuie anumite momente din final. E normal să existe nemulţumire din partea suporterilor în condiţiile acestei crize de rezultate, sper să rezolvăm acest lucru în următoarele partide, să gestionez situaţia pentru a câştiga puncte”, a declarat Badea, la conferinţa de presă de după meci.

Demiterea pare iminentă

După joc, Narcis Răducan, managerul general al clubului, a vorbit la trecut despre încrederea acordată antrenorului Ionuţ Badea, declaraţiile sale lăsând să se înţeleagă că o demitere este iminentă

"Sunt dezamăgit. Ionuţ Badea a avut tot sprijinul nostru până acum. Am încercat să nu luăm modelul altor echipe, la care prima măsură este schimbarea antrenorului. Măsurile luate până acum nu au fost de ajuns, etapele trec şi avem destul de puţine puncte. Nu-ţi trebuie mari cunoştinţe fotbalistice să realizezi că din 11 partide, în cinci am condus şi am pierdut ori am făcut egal. Nu poate fi vorba de ghinion, când iei atâtea goluri din faze fixe. Trebuie luată rapid o decizie, pentru că lucrurile nu merg bine, avem puţine puncte deşi valoarea lotului este peste ce arată clasamentul. Toată lumea aşteaptă rezultate iar noi nu avem. În această prim parte a campionatului au fost prea puţine lucruri bune în comparaţie cu nerealizările. Am încercat să fim echilibraţi în judecarea jocului echipei, dar totuşi au trecut destule etape şi lucrurile nu arată aşa cum ar trebui. Vom analiza activitatea băncii tehnice şi o decizie vom lua zilele următoare. Nu o pot lua imediat pentru că acum nu sunt limpede şi nici nu iau decizii singur”, a declarat Narcis Răducan.

O decizie privind staff-ul tehnic nu este aşteptată mai devreme de ziua de marţi, 22 octombrie.

Citit 1414 ori Ultima modificare Duminică, 20 Octombrie 2013 21:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.