Liga a III-a de fotbal / Victorie în deplasare pentru Sporting Lieşti

Liga a III-a de fotbal / Victorie în deplasare pentru Sporting Lieşti
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În prima etapă a returului, lieştenii de la Sporting au câştigat primul meci în deplasare din acest sezon. Echipa antrenată de Doru Buciumeanu a jucat la Progreul Cernica şi s-a impus cu scorul de 1-0. Unicul gol a fost marcat în minutul 64 de către Bahnaşu, care a fructificat o centrare de pe flancul drept de la Ancerenco. Oaspeţii au avut şi alte oportunităţi, dar Teleagă, Ancerenco, Stoica şi Bahnaşu au ratat de puţin ţinta din poziţii favorabile de a marca.

A arbitrat ploieşteanul Alin Ghoerghe, un meci în care Sporting a evoluat în formula: Măstăcan – Scutaru (Stoica; Dorojan), Teleagă, Petrea, Postolea – Bahnaşu, Lovin, Dragoş Voicu (Pavel), Nastea  - Adamache (Ancerenco), Daniel Voicu.

Şi cealaltă grupare gălăţeană din Seria a II-a a obţinut un rezultat favorabil, scor 0-0, în deplasare cu Viitorul Axintele, echipă pe care gălăţenii au învins-o cu 2-1 în tur. „Satelitul” Oţelului putea să şi câştige dacă execuţia lui Ciurea ar fi intrat în poartă, dar s-a oprit în bară, ori dacă Stanciu, Gâţă sau Chipirliu, fructificau ocaziile avute. Echipa aliniată de Constantin Schumacher, la ultimul său meci pe banca „satelitului”: Abraham – Toma, Gâţă, Miron, Răgălie – Dajbog, Codreanu – Ciurea, Stanciu, Dumitru – Chipirliu. Au mai jucat Manea, Cazacu şi Vasilache. Constantin Schumacher, antrenorul de până acum al „satelitului”, a fost promovat ca secund la prima echipă, iar în locul său, cuplul de tehnicieni Sorin Haraga şi Daniel Florea vor pregăti în continuare formaţia din liga a treia a Oţelului. 

Celelalte rezultate din Seria a II-a: Dunărea Călăraşi – CS Ştefăneşti 0-2, Rapid Feteşti – Conpet Cireşu 1-0, CS Afumaţi – Callatis Mangalia 5-0 şi FC Voluntari – Gloria Popeşti Leordeni 5-0. În fruntea clasamentului se află FC Voluntari, cu 30 de puncte, în timp ce echipele gălăţene se situează astfel: Oţelul II, locul şapte, cu 14 puncte şi Sporting Lieşti, locul zece, cu zece puncte. În runda viitoare ambele echipe vor evolua acasă: Oţelul II – Dunărea Călăraşi (vineri, 15 noiembrie) şi Sporting Lieşti – Viitorul Axintele (sâmbătă, 16 noiembrie).

Citit 2382 ori Ultima modificare Duminică, 10 Noiembrie 2013 14:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.