Danubius s-a impus la Giurgiu / Portarul echipei adverse a leşinat de două ori în timpul meciului
Foto: Sursă foto: adevarul.ro

Danubius s-a impus la Giurgiu / Portarul echipei adverse a leşinat de două ori în timpul meciului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Partida dintre CSM Dunărea Giurgiu şi HC Danubius Galaţi, din etapa a VIII-a a Diviziei A de handbal, a fost marcată de o accidentare mai puţin fericită a portăriţei echipei gazdă.

Roxana Lifu, în vârstă de 18 ani, a leşinat de două ori, sâmbătă seară, în timpul meciului cu HC Danubius Galaţi (scor 20-30), tânăra revenindu-şi după intervenţia echipei medicale.

Potrivit reprezentanţilor echipei CSM Dunărea Giurgiu, citaţi de Mediafax, iniţial, Roxana Lifu şi-a pierdut cunoştinţa după ce a fost lovită sub bărbie de o minge pe care încerca să o pareze, asistenta Serviciului de Ambulanţă Giurgiu acordându-i primul ajutor. Tânăra şi-a revenit după trei minute şi a reluat jocul. Ulterior, Roxana Lifu a făcut câţiva paşi, după care a leşinat din nou, fiind necesară intervenţia cadrului medical prezent la meci. Ea şi-a revenit apoi, însă a rămas până la sfârşitul partidei pe banca de rezerve.

HC Danubius Galaţi a câştigat confruntarea de la Giurgiu cu scorul de 30-20, iar în etapa viitoare va evolua pe teren propriu împotriva celor de la Ştiinţa Bacău.

Citit 1211 ori Ultima modificare Duminică, 10 Noiembrie 2013 12:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.