Vineri, hocheiştii de la Dunărea încep campionatul

Vineri, hocheiştii de la Dunărea încep campionatul
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cu o întârziere de trei luni, generată de vidul creat la nivelul conducerii federaţiei de specialitate, hocheiştii de la CSM Dunărea iau startul astăzi într-o nouă ediţie de campionat. În prima fază, se vor duela Dunărea, Steaua, Progym Gheorgheni şi Sportul Studenţesc pentru două locuri în semifinale, acolo unde sunt calificate din oficiu SC Miercurea Ciuc şi Corona Braşov, finalistele sezonului precedent. Se va juca după un nou sistem competiţional, revenindu-se la cel cu turnee la care participă toate cele patru pretendente la un loc în semifinale, trei dintr-un total de opt turnee urmând să se dispute la Galaţi.

Primul turneu a avut loc la Cârţa, dar cu numai două meciuri, celelate fiind amânate, astfel că Dunărea va intra în competiţie în al doilea, care începe astăzi, la Gheorgheni, cu partida dintre echipa gălăţeană şi Steaua (ora 15.00). Dunărea va juca apoi cu Progym (mâine, ora 18.30) şi Sportul (duminică, ora 12.30).

Mihai Brandabur, directorul clubului, estimează că echipa este mai puternică faţă de sezonul precedent, cu şanse mari de a ajunge în semifinale. „Obiectivul nu poate fi altul decât să intrăm în primele patru. Suntem mai puternici faţă de anul trecut, au mai venit patru ciucani, pe lângă cei doi din sezonul trecut, plus cei cinci cehi din lot şi faptul că acum începem campionatul având pregătire pe gheaţă. Nu ştim însă nimic despre adversari, abia la acest prim turneu vom vedea cam care este nivelul valoric al celor de la Steaua şi Gheorgheni”, a declarat Brandabur.

Primul turneu de la Galaţi va avea loc la sfârşitul săptămânii viitoare.

Citit 758 ori Ultima modificare Joi, 09 Ianuarie 2014 15:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.