Pariurile zilei: Cu englezii facem bani

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Barnsley – Leicester peste 2,5 goluri (cotă 1,85)

 

Cei de la Liecester, care ocupă primul loc la distanţă de cinci puncte faţă de al doilea, au o deplasare la o formaţie aflată pe poziţie de retrogradare, Barnsley (penultmia clasată). De remarcat faptul că în ultimele cinci partide, Leicester a făcut numai meciuri de peste 2,5 goluri, iar un meci cu o trupă vulnerabilă în defensivă, aşa cum e Barnsley, pare numai bun de pariat.

 

Swidon – Wolves 2 (cotă 1,95)

 

Problemele financiare de la Swidon şi-au spus cuvântul. Gazdele de astăzi au căzut mult în clasament şi au şansele aproape compromise în a prinde un loc de play-off, după ce a acuzat probleme financiare, unii jucători refuzând să intre pe teren. De partea cealaltă, Wolves se află la polul opus, cu victorii pe linie şi pe primul loc în clasament. Cota e foarte bună pentru că Swidon e pe opt, dar într-un clasament al formei e abia pe 23!

 

Nuneaton – Tamworth 1 (cotă 1,80)

 

Tot în Anglia, de această dată în liga a cincea, am găsit un meci bun de pariat. Nuneaton e pe locul cinci, care duce în play-off, dar la mare luptă cu alte formaţii. Adversarul e numai bun pentru o victorie care să-i asigure cel puţin încă o etapă locul ocupat în acest moment. Tamworth e penultima în clasament, iar în deplasări se descurcă greu de tot, singurul succes din ultima vreme fiind contra celor de la Hyde, ultima clasată.

Citit 3301 ori Ultima modificare Luni, 10 Martie 2014 15:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.