Pariurile zileiI: Să fie început de weekend cu încasări

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Colon – Tigre sub 2,5 (cotă 1,40)

Nu e o cotă foarte mare pentru acest tip de pariu, dar nici cine ştie ce riscuri nu sunt. Tigre, în cele opt etape scurs până acum din prima liga argentiniană, s-a încadrat în limita acestui tip de pariu în absolut toate meciurile, media golurilor marcate în partidele lor fiind de 0,5. Nici Colon nu are un stil de joc prea diferit de al celor de la Tigre, cu şase din opt partide cu un total de maxim două goluri. Pentru cine vrea să încerce o cotă mare, recomandăm X-ul la 2,90, ambele echipe având egaluri în ultimele trei etape. Un alt argument pentru X îl reprezintă Tigre, cu şase egaluri din opt partide, formaţie care se dovedeşte a fi o specialistă în 0-0 (5 din 8). Pariul pe scor corect 0-0 are cotă 7.00.

Hearts – Dundee 2 (cotă 1,65)

Dundee United este una dintre echipele în mare formă din prima ligă scoţiană, cu şase victorii în ultimele sale şapte jocuri (două în cupă), iar adversara este pe ultimul loc în clasamentul la zi dar şi în cel al formei, cu patru puncte scose în ultimele şase runde.

Trabzonspor – Kasimpasa 1 (cotă 2)

Echipa gălăţeanului Bourceanu este recunoscută ca o mare forţă când joacă acasă (8 victorii din 12 meciuri, un singur eşec). Trabzon este şi în creştere de formă (2 victorii si 2 egaluri în ultimele patru etape), pe care trebuie să o confirme cu încă un succes pentru a rămâne pe loc de Europa League (4). Adversara este pe locul opt, cu o singură victorie în ultimele 14 runde. Nu este cel mai sigur meci din lume, dar merită încercat la o astfel de cotă. Varianta „la siguranţă”, 1X, are cota 1,25 .

Citit 1904 ori Ultima modificare Joi, 20 Martie 2014 17:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.