Pariurile zilei: Cote bune pentru un câştig frumos

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Newcastle - Crystal Palace sub 2,5 (cotă 1,70)

Cei de la Palace sunt printre favoriţii noştri din Premier League pentru acest tip de pariu, au o defensivă bună, greu primesc goluri, dar au şi un atac subţire, cu o medie de 0,65 de reuşite pe meci. De altfel, doar în două din ultimele 13 partide de campionat ale celor de la Crystal Palace s-au marcat în total mai mult de două goluri. De partea celalată parte, Newcastle are o ofensivă care scârţâie în meciurile de acasă, cu doar un singur goluri înscrise în ultimele cinci jocuri de campionat de pe teren propriu.

Wigan - Watford 1 (cotă 1,95)

După şase victorii consecutive, Wigan a călcat strâmb etapa trecută pe teren propriu, dar se poate invoca ghinionul, pentru că a fost egalată în minutul 4 de prelungiri. Pentru a-şi confirma forma bună din ultimele şase săptămâni şi a rămâne pe loc de baraj pentru promovare, Wigan nu-şi permite al doilea rateu la rând pe teren propriu. Adversara e pe loc fără de griji, 11. Pentre cei care preferă ceva măsuri de siguranţă, precizăm că la 1X cota este 1,23.

Valenciennes - Ajaccio 1 (cotă 1,60)

Aflată pe primul loc retrogradabil, cu două puncte de recuperat pentru a se salva, pentru Valenciennes este un meci decisiv, iar dacă nu câştigă în faţa ultimei clasate nu prea mai poate spera să rămână în prima ligă franceză. Cu echipele din zona inferioară a clasamentului s-a descurcat binişor în ultimele etape, scoţând şapte puncte din nouă posibile din astfel de confruntări. Ajaccio, deja retrogradată, are un singur punct obţinut în ultimele cinci etape.

Citit 3147 ori Ultima modificare Vineri, 21 Martie 2014 18:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.