Pariurile zilei: Trei coapte, bune de cules

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Club Brugge – Lokeren 1 (cotă 1,70)

Gazdele sunt într-o formă impresionantă, cu un singur egal şi în rest doar victorii în ultimele şapte etape, parcurs care le-a permis să recupereze din diferenţa faţă de lider. Brugge a ajuns să fie cu doar două puncte în urma celor de la Standard Liege şi a reintrat în lupta pentru titlul. E prima etapă din play-off (locurile 1-6), nu mai este mult de jucat, deci nu-i loc de călcat strâmb tocmai acum. Lokeren e pe 5.

Brest – Le Havre sub 2,5 (cota 1,55)

În liga a doua franceză, o confruntare între două formaţii cu un stil economicos, primesc greu gol dar nici nu strălucesc în ofensivă. Media de total goluri pe meci a celor de Brest este de 1,79 iar a oaspeţilor de 2,21. Gazdele au 20 de partide din 29 în care s-au încadrat în coordonatele acestui timp de pariu, iar Le Havre 19.

Belgrano – Argentinos jr. X pauză sau final (cotă 1,50)

În prima ligă argentiniană gazdele au terminat la egalitate toate cele patru partide de pe teren propriu, iar Argentinos în trei din patru deplasări, astfel că nu e deplasată nici miza pe un X final (cota 3,10). Şi faptul că sunt vecine de clasament (15-16) ar fi un argument pentru un joc echilibrat.

Citit 3014 ori Ultima modificare Sâmbătă, 29 Martie 2014 05:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.