HANDBAL/ Patru jucătoare noi la Danubius CSU
Foto: Elena Dache

HANDBAL/ Patru jucătoare noi la Danubius CSU
Elena Dache
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Echipa de handbal feminin Danubius CSU Galaţi, care are ca obiectiv pentru următorul sezon ajungea la turneul de promovare în prima ligă, şi-a mărit lotul cu încă patru jucătoare. „De astăzi echipa noastră are în lot patru jucătoare tinere de mare valoare. Încercând să păstrăm în Galaţi cele mai promiţătoare junioare formate la cluburile din oraş şi în acest sens am semnat un protocol de colaborare cu CSŞ Galati si Handbal Art în urma căruia vor evolua în echipa noastră de senioare câte două handbaliste de la fiecare din cele două cluburi menţionate”, a declarat Mihai Pantea, preşedintele Danubius CSU. Cele patru jucătoare sunt Elena Dache (inter stânga şi centru), Mădălina Pascaru (inter dreapta şi centru), ambele de la CS Şcolar, Mădălina Crăiţă (inter dreapta şi extremă) şi Paula Felea (portar) de la Handbal Art.

Preşedintele clubului a precizat că se mai încearcă transferul altor două jucătoare, de data aceasta cu experienţă acumulată în Liga Naţională, posturile vizate fiind de portar şi pivot.

Altfel, până la startul sezonului se intenţionează disputarea a trei meciuri amicale, primul fiind programat astăzi, în deplasare, cu Unirea Slobozia, formaţia nou-promovată în Liga Naţională. Pentru vineri se aşteaptă confirmarea posibililor adversari, Dunărea Brăila sau Rapid, iar săptămâna viitoare, pe 4 septembrie, este stabilit un joc de verificare cu Ştiinţa Bacău.

Programul competiţional s-a modificat, startul în noul sezon fiind amânat de federaţia de specialitate cu o săptămână, pentru 14 septembrie. În prima etapă Danubius CSU va întâlni pe teren propriu o contracandidată la promovare, HCM Buzău.

Citit 3169 ori Ultima modificare Luni, 25 August 2014 16:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.