"OŢELARII" sunt încrezători în potenţialul echipei
Foto: Bryan Ottenhoff

"OŢELARII" sunt încrezători în potenţialul echipei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Formaţia gălăţeană se află pe ultimul loc în clasamentul Ligii I, dar starea de spirit a jucătorilor şi a celor din conducere este una pozitivă * Bryan Ottenhoff a devenit „gălăţean" pentru doi ani şi jumătate

FC Oţelul se prezintă, mâine, cu optimism la startul partidei cu Astra. După ultimele meciuri, starea de spirit din vestiare este mai bună, jucătorii având mai multă încredere în ei, iar acest lucru poate duce la câştigarea a cel puţin un punct. "Am creat o familie, trebuie să arătăm acest lucru şi pe teren şi cu siguranţă vom avea şi rezultate. Adversarul şi situaţia din clasament ne obligă să fim determinaţi, să abordăm orice meci la victorie”, a declarat mijlocaşul Ciprian Milea.

Antrenorul echipei gălăţene Tibor Selymes îşi doreşte să adopte un stil propriu de joc şi să le ofere surprize adversarilor, mai ales celor de la Astra. „Să facem un meci bun şi să obţinem puncte. Jucăm cu o echipă foarte bună din campionat. Şi noi suntem o echipă care se poate bate de la egal la egal cu orice echipă din ţara asta. Trebuie să ne batem cu Astra. Duminică trebuie să facem un rezultat pozitiv şi să ne apropiem de linia magică”, a declarat tehnicianul.

Publicul, al 12-lea jucător

Suporterii sunt aşteptaţi în număr cât mai mare la stadion, pentru a susţine echipa, care acum are nevoie de ei. „Sper să vină publicul în număr cât mai mare, pentru că avem foarte mare nevoie. Când suntem încurajaţi, echipa joacă mai bine”, le-a transmis Selymes gălăţenilor.

Pentru confruntarea de mâine, antrenorul Tibor Selymes nu se poate baza pe portarul Dragoş Plopeanu, pe mijlocaşul Alexandru Zaharia şi pe atacantul Emil Jula, accidentaţi, şi nici pe mijlocaşul Marcel Avdic, aflat în recuperare după o operaţie de apendicită.

"Casă de piatră" pentru Mişe

Un alt jucător care va lipsi „motivat” este Constantin Mişelăricu, deoarece trebuie să fie prezent la propria-i nuntă cu aleasa inimii, Mădălina. Colegii de echipă şi antrenorii i-au urat lui Mişe: „Sănătate, Casă de piatră şi o familie frumoasă”.

Altfel, ieri a fost prezentat oficial noul jucător al FC Oţelul, olandezul Bryan Ottenhoff, care a semnat pe o perioadă de doi ani şi jumătate. Acesta va purta tricoul cu numărul 3. „Imediat ce Oţelul m-a ofertat, am căutat informaţii despre echipă pe internet şi am văzut că a jucat în Liga Campionilor, iar pentru mine asta a fost de ajuns. E important ca Oţelul să rămână în prima ligă. Când am sosit la Galaţi, am avut parte de o primire foarte caldă. Îmi plac foarte mult colegii mei, toţi vorbesc engleză, ceea ce este foarte important în comunicarea pe teren”, a declarat Bryan Ottenhoff.

Citit 1213 ori Ultima modificare Sâmbătă, 08 Noiembrie 2014 11:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.