FOTBAL ÎN SALĂ/ Start la ÎNSCRIERI în campionatul LICEENILOR

FOTBAL ÎN SALĂ/ Start la ÎNSCRIERI în campionatul LICEENILOR
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Cupa Coca-Cola este cea mai importantă competiţie de fotbal în sală adresată liceenilor, ajungând la a patra ediţie. Liceele din Galaţi pot participa la această competiţie, înscrierea urmând să fie făcută până la data de 31 ianuarie, de către profesorii coordonatori, pe adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Formularele de înscriere se pot descărca de pe site-ul oficial www.cupacocacola.ro.

Cupa Coca-Cola este un program anual dezvoltat în parteneriat cu Ministerul Educaiei Naţionale. Prin participarea la acest proiect, Coca-Cola România susţine că îşi respectă angajamentul de a promova un stil de viaţă activ în rândul consumatorilor săi, fiind un susţinător cu tradiţie al sportului de performanţă, dar şi al evenimentelor care încurajează implicarea fiecăruia dintre noi în activităţile fizice.

„Ne dorim să încurajăm tinerii să îşi urmeze pasiunea, de aceea premiul de anul acesta pentru cele două echipe câştigătoare este un cantonament la un club profesionist de fotbal din Europa”, a declarat Nicoleta Eftimiu, managerul Coca Cola România.

Faza locală a competiţiei va avea loc în perioada 21 februarie – 10 aprilie, faza regională  între 25 aprilie şi 10 mai), cu centre de desfăşurare la Iaşi, Oradea, Tg. Mureş şi Piteşti, urmând ca faza finală să aibă loc în 25-26 mai.

Citit 1220 ori Ultima modificare Miercuri, 14 Ianuarie 2015 12:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.