Vine Dorinel la Oţelul?

Vine Dorinel la Oţelul?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Viorel Tănase şi-a intrat în rolul de tehnician (chiar şi interimar) al formaţiei la care a jucat în cea mai mare parte a carierei sale * Ieri, roş-alb-albaştrii au urcat în Poiana Braşov şi este posibil ca în câteva zile să-şi cunoască noul antrenor principal * Dorinel Munteanu se află pe lista lui Marius Stan * Lăcătuş, nicio şansă *

Delegaţia „oţelară” din Poiana Braşov

- Portari: Gabriel Abraham, Zdenko Baotici, Stoian Kolev;

- Fundaşi: Marian Cârjă, Samoel Cojoc, Sergiu Costin, Vişan Creţu, Daniel David, Silviu Ilie, Jivko Jelev, Milan Perendija, Cornel Râpă, Cristian Sârghi;

- Mijlocaşi: Liviu Antal, Alexandru Avram, Gabriel Giurgiu, Njegos Golocevac, John Ibeh, Laurenţiu Iorga, Gorgi Mojsov, Gabriel Paraschiv, Adrian Sălăgeanu, Gabriel Viglianti;

- Atacanţi: Marius Matei, Christian N’Kongue, Marian Tănasă;

- Staff tehnic: Viorel Tănase (antrenor principal), Ionel Tămăşanu (preparator fizic), Tudorel Călugăru (antrenor portari).

Tase, luat prin surprindere

Perioada de convalescenţă post-Grigoraş trebuie negociată de interimarul Viorel Tănase, un tânăr antrenor care s-a înhămat la un job pe care îl visa abia peste câţiva ani buni.

„Eram la mare când m-a sunat domnul preşedinte să vin la Galaţi. Nici nu mă gândeam că voi fi numit antrenor interimar la echipa de seniori - o pălărie aparent prea mare pentru mine. Mi-am propus să nu ard nicio etapă, să trec prin toate nivelele, însă nu puteam refuza o asemenea ocazie”, a explicat în câteva cuvinte, Tase saltul de la banca tehnică a „satelitului” din Liga a III-a la trupa care trebuie să tragă pentru cupele europene în campionatul 2009-2010 al Ligii I.

Un meci de verificare în Poiană

Echipa l-a digerat repede. Aceasta este impresia după două antrenamente conduse de fostul fotbalist, şedinţa de luni dimineaţă încheindu-se cu aplauzele roş-alb-albaştrilor care încă tânjesc după cel care până mai ieri părea veşnic în curtea Stadionului „Oţelul”. „Încerc să discut cât mai mult cu ei, avem nevoie de o pregătire foarte bună într-o perioadă relativ scurtă”, a mai spus Tănase, care ieri a plecat în primul cantonament al verii cu jucătorii „oţelari”.

Stagiul din Poiana Braşov se va întinde până la 8 iulie şi va cuprinde câte două antrenamente pe zi şi, cel mai probabil, un meci de verificare - în ultima zi de stagiu montan.

Lăcătuş, nicio şansă

Marius Stan, directorul general al Oţelului, ar merge pe mâna lui Tase, dar se şi teme că acesta să nu fie prea crud pentru o asemenea luptă. „N-am luat încă o decizie, vom vedea în două-trei zile ce vom face. Este posibil să aducem şi alt antrenor”, a comentat şeful clubului dunărean, fără a da vreun nume.

Se pare că o variantă ar fi aducerea fostului internaţional Dorinel Munteanu, care a mai antrenat pe CFR Cluj, FC Argeş, FC Vaslui şi Steaua Bucureşti. „Nu ştiu, să vedem”, a replicat Stan când l-am întrebat dacă îl va alege pe fostul component al „generaţiei de aur”.

Cert este că Marius Lăcătuş - ipoteză lansată de unele televiziuni centrale - nu intră deloc în calculele lui Marius Stan.

Comentariu foto: Dorinel Munteanu - o posibilă variantă pentru postul de antrenor al Oţelului

Foto: Prosport

Citit 1815 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.