ANTRENORUL campioanei Dunărea, ANUNŢAT la Corona de presa braşoveană. Ce REACŢIE a avut Marius Trandafir

ANTRENORUL campioanei Dunărea, ANUNŢAT la Corona de presa braşoveană. Ce REACŢIE a avut Marius Trandafir
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

În presa braşoveană a apărut astăzi o informaţie care a produs multă vâlvă atât printre suporterii campioanei la hochei pe gheaţă, Dunărea Galaţi, cât şi în interiorul clubului gălăţean. Site-ul coronapress.ro a anunţat că antrenorul principal de la Dunărea Galaţi, Marius Trandafir, pleacă în stafful tehnic al celor de la Corona Braşov.

Tehnicianul gălăţean a condus antrenamentul de astăzi dimineaţă al hocheiştilor de la Dunărea, iar la finalul acestuia a spus că este preocupat doar de viitorul apropiat al echipei gălăţene. “Sunt simple zvonuri. Sunt aici, la Dunărea, şi pregătim meciurile cu Corona de vineri şi sâmbătă pentru a obţine cât mai multe puncte. Pregătim totodată şi apropiatul turneu al Cupei României, unde vrem să încercăm obţinerea a încă unui trofeu pentru Dunărea Galaţi”, a precizat Trandafir.

Totodată, antrenorul echipei campioane a chemat publicul gălăţean la patinoar pentru cele două meciuri cu formaţia braşoveană. “Sunt partide importante şi avem nevoie de susţinerea publicului. Cele două jocuri reprezintă ultima întâlnire din acest an între echipă şi suporteri şi ne dorim să fie una într-o atmosferă cât mai apropiată celei de la jocul decisiv din play-off, sezonul trecut, cu Corona. A însemnat enorm în obţinerea primului titlul de campioană şi la fel de mult contează pentru noi să avem şi acum cât mai mulţi susţinători în tribună”, a adăugat Marius Trandafir.

Cele două partide Dunărea - Corona, din etapa secundă a celui de-al doilea tur din sezonul regulat al Ligii Naţionale, sunt programate la Galaţi, vineri de la ora 18.30 şi sâmbătă de la ora 17.30.

Citit 3732 ori Ultima modificare Marți, 08 Decembrie 2015 17:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.