INVITAŢIE din partea campionilor: „Să ningă cu jucării de pluş pe gheaţă!”

INVITAŢIE din partea campionilor: „Să ningă cu jucării de pluş pe gheaţă!”
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Echipa de hochei pe gheaţă Dunărea Galaţi va susţine în acest weekend, vineri, 11 decembrie, de la ora 18,30, şi sâmbătă, 12 decembrie, de la ora 17,30, ultimele două meciuri de pe teren propriu din acest an.

În etapa a doua din turul II, sezonul regulat al Ligii Naţionale, Dunărea va întâlni pe Corona Braşov, un duel care pentru suporterii gălăţeni înseamnă readucerea în actualitate a amintirii istoricului joc decisiv din semifinala ediţiei trecute, câştigat în ultimele secunde şi care le-a deschis gălăţenilor drumul spre primul titlu de campioană.

Portarul Bogdan Alexandru Popa, care era legitimat la Sportul Studenţesc în timpul play-off-ului trecut, a spus că a urmărit acel meci decisiv şi că şi-ar dori să trăiască cele două partide din acest weekend într-o atmosferă asemănătoare. "Am văzut acel meci, a fost o atmosferă impresionantă, la fel ca la meciurile din ţările unde hocheiul este foarte popular şi unde publicul este mereu active. Normal că îmi doresc să joc şi eu într-o astfel de atmosferă şi ne-am bucura enorm dacă va fi aşa la aceste meciuri de acum cu Corona, mai ales că sunt ultimele acasă din acest an. Avem nevoie de public şi de două victorii pentru ca apoi să plecăm cu un moral bun la Cupa României", a spus Bogdan Popa.

"Cupa României" va avea loc la Gheorgheni, în perioada 17-20 decembrie.

Totodată, campionii de la Dunărea le adresează o invitaţie specială tuturor gălăţenilor, nu doar celor pasionaţi de hochei, pentru meciul de sâmbătă. Publicul este rugat să vină cu ursuleţi sau orice alte jucării din pluş, pe care să le arunce pe gheaţă în momentul marcării primului gol de către Dunărea. Jucăriile care se adună la “ninsoarea de pluş” vor fi oferite copiilor din orfelinate, cu ocazia Crăciunului. Evenimentul, acum la a doua ediţie, a fost inspirat de acţiuni similare din Canada (foto), la cea mai recentă, în urmă cu mai puţin de o săptămână, aruncându-se pe gheaţă peste 30.000 de jucării din pluş.

Citit 2291 ori Ultima modificare Joi, 10 Decembrie 2015 16:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.